Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Vanaf 25 juli opent Polestar showrooms in Nederland

Vanaf 25 juli kun je de Polestar 2 in Nederland bekijken en informatie inwinnen. Polestar opent namelijk vier Polestar Spaces, oftewel vier showrooms. Er zijn veel vragen binnengekomen over waar in Nederland je de auto kunt bezichtigen. Tot op heden was dit niet mogelijk. Informatie inwinnen, de auto bezichtigen, tot aan de auto bestellen, alles gebeurde online. Toch willen geïnteresseerden graag de auto in het echt bekijken, Polestar geeft nu eindelijk gehoor aan deze vraag.

Polestar opent vier showrooms in Nederland

Het lijkt wel of de Polestar 2 gespreksonderwerp van de dag is. Inmiddels kun je geen website meer openen of het gaat over de Polestar 2’s die eindelijk in Nederland zijn gearriveerd. De Polestar Spaces in Eindhoven, Rotterdam en Leidschendam zijn vanaf 25 juli geopend. In Leidschendam gaat het om een pop-up store. In een later stadium volgt de permanente Polestar Space. Dit geldt ook voor de showroom in Amsterdam. De opening volgt later dit jaar. In de Polestar Spaces kun je zowel de Polestar 1 als de Polestar 2 bezichtigen.

Polestar 2 leasen in 2020

Heb je interesse in het leasen van de Polestar 2? De Polestar 2 is al te leasen vanaf 755 euro per maand. In een eerder artikel vertelden we je al alles wat je moet weten over deze populaire leaseauto. En als klap op de vuurpijl; je kunt de Polestar 2 vanaf 25 juli nu ook in het echt bekijken!

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl