Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Tweakers en Mobility Service praten je bij over de huidige en toekomstige situatie van elektrische auto’s

De opmars van elektrische auto’s is niet meer te stoppen. Onze collega Alexander Boon heeft uitgebreid gesproken met Tweakers over de huidige en toekomstige situatie van elektrische auto’s. In dit artikel behandelen we verschillende onderwerpen zoals het huidige rijbereik van elektrische auto’s, het opladen, de stroom en accu’s. 

Huidige stand van zaken

Elektrische auto’s worden voor steeds meer mensen haalbaar en betaalbaar. De modellen, actieradius en aanschafprijzen worden steeds aantrekkelijker. Voorheen koos voornamelijk de zakelijke rijder voor een elektrische auto, tegenwoordig kiest de particulier ook vaker voor een elektrische auto. Mede dankzij de aanschafsubsidie voor particulieren. In de toekomst zal het aantal elektrische auto’s naar verwachting alleen maar toenemen. Ondanks de vooroordelen die er vandaag de dag nog steeds zijn. De meeste vooroordelen verdwijnen als sneeuw voor de zon, zodra er daadwerkelijk praktijkervaring wordt opgedaan met een elektrische auto.

Toekomst voor elektrische auto's

In een aantal jaren tijd is er behoorlijk wat gebeurd op het gebied van de laadinfrastructuur, stroom en accu’s van elektrische auto’s. De techniek wordt steeds beter en ook de dekking in Nederland wordt steeds beter. Maar hoe ziet de toekomst van elektrische auto’s eruit? Onze collega Alexander vertelt je er alles over op de website van Tweakers.

Podcast over elektrische auto's

Samen met Tweakers hebben we een podcast opgenomen. De host Jim Stolze, schrijver, ondernemer en spreker heeft onze collega’s Alexander en Sebastiaan kritische vragen gesteld over elektrische auto’s. Geen onbekend terrein voor beide heren, gezien zij dagelijks onze klanten en prospects adviseren over alles wat te maken heeft met elektrische auto’s. Denk hierbij aan vragen over de techniek van de elektrische auto, het verbruik, omslagpunt, opladen, de laadinfrastructuur in Nederland en tot slot de toekomst van elektrische auto’s. Het is absoluut de moeite waard om de podcast eens terug te luisteren.

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl