Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Tesla Model S volledig vernieuwd voor 2021

De Tesla Model S is inmiddels alweer sinds 2012 op de markt verkrijgbaar. Voor 2021 is het tijd voor een grote facelift van de Model S. Niet alleen de Model S wordt ge-facelift, ook de Model X is vernieuwd. Beide auto’s hebben een facelift gekregen met een ge-update exterieur, volledig nieuw interieur en een vernieuwde aandrijflijn. In dit artikel gaan wij je meer vertellen over de grote facelift van de Tesla Model S voor 2021.

Is het een ruimteschip?

Voor 2021 is de Tesla Model S volledig ge-update, maar nog steeds duidelijk herkenbaar. Ten eerste is het exterieur van de auto standaard voorzien van een chrome-delete. Dit betekent dat de auto geen chrome raamomlijsting en deurgrepen meer heeft, deze zijn allemaal zwart. Ook is de auto voorzien van vernieuwde LED mistlampen aan de voorzijde, in lijn met de looks van de Tesla Model 3. De lichtmetalen velgen van de auto zijn ook nieuw, zowel de standaard 19 inch, als de optionele 21 inch lichtmetalen velgen zijn volledig nieuw.

Van binnen is de auto voorzien van een volledig nieuw interieur. Het kenmerkende, verticale display van de Model S is verdwenen en vervangen door een horizontaal exemplaar, zoals ook bekend is van de Tesla Model 3. Het meest in het oog springende en bijzondere is echter het stuurwiel van de nieuwe Model S. Of nou ja stuurwiel? Het stuur lijkt regelrecht uit KITT van Knight Rider te zijn gekomen of juist van een ruimteschip te zijn!

Tri-motor techniek en een indrukwekkende actieradius

Naast de optische vernieuwingen is de auto technisch ook aangepakt. Waar voorheen de Model S Performance het topmodel van het merk was, is deze niet meer te vinden in de prijslijst. Vanaf 2021 zijn de zogenaamde Plaid en de Plaid+ beschikbaar gekomen. Beide uitvoeringen zijn voorzien van nieuw tri-motor techniek die meer dan 1.000pk opleveren! Al met al een forse vermogensupgrade voor de Model S.

Ook de efficiency van het accupakket is verbeterd. Voor de Long Range betekent dit dat de auto nu 663 kilometer moet kunnen halen. De Plaid+ doet hier echter nog een flinke schep bovenop. Tesla communiceert met een getal van maar liefst 820+ kilometer! Tesla gaat de definitieve cijfers volgens de WLTP-testmethode later nog bekend maken.

Ben jij geïnteresseerd in het zakelijk leasen van de vernieuwde Tesla Model S? Bezoek dan onze website en stel de vernieuwde Tesla Model S volledig naar wens samen in onze configurator. De verwachting is dat de Tesla Model S Long Range en Plaid vanaf september 2021 geleverd gaan worden en de Plaid+ vanaf eind 2021.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl