Beoordeeld met 9,3
085 4871441
Thom Popping

Thom Popping

Ademt Renault

Projectmanager Digitalisering

Thom is in 2019 afgestudeerd als Automotive Engineer. Tijdens zijn studieperiode heeft hij veel technische en commerciële ervaring opgedaan. In december 2020 is Thom daarom begonnen op de afdeling Online Sales als EV-expert. Maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en daarom besloot Thom in 2022 de switch te maken naar de rol van Projectmanager. Als spin in het web pakt hij alle projecten binnen met Mobility Service met twee handen aan. 👏🏻

Nissan Leaf voorkant

Eerste ervaring met een elektrische auto...

Uiteten met een Nissan Leaf 40 kWh.

Je grootste autoblunder

De luxe nog geen te hebben.

Favoriete elektrische auto van dit moment...

Renault Megane E-Tech.

Renault Megane E-Tech
Muziek icoon

Luistert in de auto naar

Days like Nights Radio by Eelke Kleijn.

Droomauto...😍

Renault 5 Turbo 1.

Renault 5 Turbo 1.

Review Mercedes-Benz EQE

Onze EV-experts zijn het over één ding eens: als je het hebt over een rijk uitgeruste auto met bomvol opties, dan heb je het over de Mercedes-Benz EQE. Bovendien is de Mercedes-Benz EQE uitgerust met het grootste accupakket ter wereld. In deze review over de Mercedes EQE 350 deelt onze EV-expert Thom zijn ervaringen met de nieuwste elektrische auto van Mercedes. 

Review Renault Megane E-Tech

Ben je benieuwd naar praktijkervaringen met de Renault Megane E-Tech? Als echte Renault fan heeft Thom deze EV uitgebreid getest en deelt hij zijn eerlijke mening in dit artikel.

Techniek expert

Met een afgeronde opleiding Automotive Engineering op zak en een zeer gedegen kennis van elektrische auto’s, weet Thom alles te vertellen over rolweerstand en aerodynamica van een EV. Wil jij weten welke elektrische auto het zuinigst is? Dan ben je bij Thom aan het juiste adres. Ook over de invloed van verschillende soorten banden kan Thom je uitgebreid informeren.

Thom Popping
Banden

Banden & EV's

Banden en elektrische autos. De autoband is hét onderdeel dat je elektrische auto verbindt met het wegdek. Niet voor niets is het dan ook een belangrijk onderdeel voor je eigen veiligheid. In dit artikel leggen wij uit wat voor invloed de banden hebben op een elektrische auto.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl