Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Facelift: bekijk hier de compleet vernieuwde Tesla Model 3

Tesla heeft het er maar druk mee. Na het gratis laden evenement ter ere van het 10-jarig bestaan van de Tesla Superchargers, is het nu tijd voor het volgende feestje: de facelift van de Tesla Model 3. Het is een flinke verandering, waarbij de Model 3 gelukkig niet haar identiteit verliest maar wel een flinke opfrisbeurt krijgt en ook een flinke stap zet op het gebied van technologie.

Ook Tesla Model Y krijgt een facelift

Tesla Model 3 facelift

In Nederland is de Tesla Model 3 een graag geziene auto op de weg. Met ruim 2 miljoen exemplaren op de weg is het bijna het lievelingetje van de Nederlandse rijder te noemen. Toch is de Model 3 sinds zes jaar amper gewijzigd en is het model eindelijk toe aan een flinke opfrisbeurt. Vind jij de Model Y mooier, dan hebben we ook gelijk goed nieuws voor jou. Ook dit model krijgt binnenkort een flinke update. Nog even geduld dus.

Wat is er nieuw?

Nu eerst terug naar de Tesla Model 3. Qua looks zijn de wijzigingen subtiel. Zoals we eerder ook al noemden, verliest de Model 3 niet haar identiteit en dat is erg goed nieuws voor de liefhebber. Wel zul je moeten wennen aan een nieuw neusje en een vernieuwde achterkant. Beiden krijgen daarbij ook nieuwe verlichting.

Nieuwe kleuren

Alsof dit nog niet genoeg zal opvallen voegt Tesla ook twee nieuwe kleuren toe waar de berijder uit kan kiezen: Ultra Red en Stealth Grey. Het gaat hierbij om high-croma kleuren met een dynamische diepte. Dit komt doordat de kleuren in meerdere lagen aangebracht worden. Om het plaatje helemaal af te maken kun je ook kiezen voor twee nieuwe soorten velgen met verbeterde aerodynamica en een nieuw design. Standaard wordt de Tesla Model 3 geleverd op 18” velgen (actieradius van 554 km WLTP) en optioneel kun je deze vervangen voor 19” Nova velgen (513 km WLTP).

Qua technologie wil Tesla alle concurrentie natuurlijk wel voorblijven. Daarom zal de nieuwe Model 3 uitgerust worden met:

  • Geventileerde stoelen

  • Stiller interieur

  • Draadloos opladen van telefoons

  • Extra opbergruime

  • Nieuw premium audiosysteem

  • Display bij achterbank

  • Nieuwe bediening (geen hendels meer!)

Kortom, een flinke upgrade! Klinkt dit jou als muziek in de oren? De vernieuwde Tesla Model 3 is vanaf nu te bestellen en zal eind oktober al geleverd worden.

Tesla Model 3

Long Range Dual Motor AWD

€ 60950 2019

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl