Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Profiteer van 30% korting op het snelladen van je elektrische auto bij Shell Recharge

Twijfel je of een elektrische auto iets voor jou is? Shell Energy wil het iedereen nóg gemakkelijker maken om over te stappen naar elektrische auto. Bij Shell Recharge kun je namelijk nu tijdelijk profiteren van 30% korting op elektrisch snelladen als je overstapt naar Shell Energy. Hoe dat precies werkt leggen we allemaal aan je uit in dit artikel. 

Goedkoop snelladen elektrische auto met Shell Recharge

Als klant bij Shell Recharge krijg je 30% korting op het snelladen bij Shell Recharge snelladers in Nederland. Bovendien ontvang je 150 euro korting op een slimme thuislader van Shell Recharge mét installatiepakket.

Het is daarom zeker de moeite waard om eens uit te zoeken of het voor jou interessant is om over te stappen naar energieleverancier Shell Energy. Stap is één is om het maandbedrag van je huidige energieleverancier inclusief de huidige snellaadkosten (indien van toepassing) te vergelijken met het maandbedrag van Shell Energy inclusief de laadkosten met een gereduceerd tarief van 30%. Als dit onderaan de streep voordeliger uitpakt, dan is het dus zeker interessant om over te stappen naar Shell Energy.

Snelladers in Nederland

Over het algemeen heeft Shell Recharge in Nederland een uitstekende dekking in Nederland, maar ook in het buitenland. Inmiddels telt Shell Recharge meer dan 275.000 laadpunten. Via de app van Shell Recharge kun je meteen de beschikbare snelladers in Nederland en de bijbehorende tarieven bekijken. Bovendien kun je via de app een laadsessie starten en stoppen en gratis een laadpas bestellen.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl