Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Ontdek wat er nieuw is aan de Peugeot e-208

De Peugeot e-208, de bestverkochte elektrische auto van 2022, heeft een frisse nieuwe look gekregen. Vandaag heeft het automerk het langverwachte nieuwe model onthuld. Maar wat zijn precies de veranderingen? In dit artikel brengen we je op de hoogte van de splinternieuwe Peugeot e-208! Voor de enthousiastelingen die niet kunnen wachten: de verkoop begint in november 2023.

Nieuwe Peugeot e-208 heeft opgefrist uiterlijk

Peugeot e-208 voorkant

Peugeot heeft het design van de nieuwe Peugeot e-208 iets opgefrist. Maar wat is er eigenlijk veranderd? De meest opvallende verandering zie je direct als je op de auto afloopt: de voorkant. De grille van de e-208 is iets gegroeid en heeft opvallende lamellen meegekregen. Verder is de dagrijverlichting aangepast. Deze is niet langer verbonden met de koplampen, maar er zit een klein beetje ruimte tussen. Daarnaast is het niet langer een verticale lijn naar beneden, maar heeft de vernieuwde versie drie verticale lijnen. Om dit alles mooi tot zijn recht te laten komen is de voorbumper iets strakker getrokken. De luchtinlaat onder de grille is hierbij bijvoorbeeld verdwenen.

Dat de voorkant veel aandacht heeft gekregen betekent echter niet dat Peugeot de achterkant vergeten is! De aanpassingen aan de achterzijde zijn wel iets kleiner dan die aan de voorkant. De meest opvallende wijziging zijn de nieuwe achterlichten met strakke, horizontale lijnen. Daarnaast is het beeldlogo van de achterkant verdwenen. Vanaf nu zijn enkel de uigeschreven "Peugeot"-letters te zien op de achterkant. Deze zijn daarnaast uitgevoerd in het nieuwe, strakke lettertype dat het automerk gebruikt.

Bij een nieuw uiterlijk horen als laatste ook nieuwe velgen en dat is bij deze Peugeot dan ook niet anders. De auto is gepresenteerd in de sportieve GT-uitvoering en hierbij zien we een nieuw ontworpen en eigenzinnig wiel. Precies wat je bij Peugeot verwacht na de opvallende ontwerpen die ze bij bijvoorbeeld de 408 al eerder introduceerden.

Nieuwe kleuren: Peugeot-liefhebbers kunnen bij het nieuwe model nu ook kiezen voor de kleuren Jaune Agueda (zoals op de afbeelding) en Gris Selenium. In totaal heb je bij de nieuwe e-208 nu de keuze uit 7 lakken.

Peugeot e-208 zakelijk leasen

Kun je niet tot november wachten? Dan hebben wij goed nieuws, want de huidige Peugeot e-208 is bij ons direct leverbaar. Bekijk 'm via onze voorraadpagina en vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan.

Peugeot e-208: dit is anders in het interieur

Voorheen kregen de eerste twee uitrustingsniveaus een 7-inch centraal touchscreen. Bij de vernieuwde versie zijn alle uitvoeringen uitgerust met een 10 inch centraal touchscreen. Ook is het digitale instrumentenpaneel iets aangepast en voorzien van een mooi, nieuw design. Daarnaast hebben de ontwerpers de bekleding ook iets vernieuwd zoals zwarte Alcantara bekleding met stiksel in Vert Adamite.

Nieuwe Peugeot e-208 krijgt actieradius van 400 kilometer

De huidige Peugeot e-208 heeft een WLTP-actieradius van 362 kilometer. Het nieuwe model overtreft dit met een extra rijbereik van 38 kilometer, waardoor het totale rijbereik op 400 kilometer komt! Bovendien wordt de nieuwe Peugeot e-208 geleverd met een 3-fase 11 kW-boordlader. Snelladen is ook mogelijk, met een laadsnelheid van 100 kW DC. Dit betekent dat de auto in slechts 25 minuten weer voor 80% is opgeladen.

Peugeot e 208

50kWh Active Pack

€ 35899 2023

Meer lezen? We raden deze blogs aan:

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl