Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Nieuwe Hyundai Kona Electric komt in 2021

Hyundai heeft zojuist het modeljaar 2021 van de Hyundai Kona Electric onthuld. Het design van de elektrische auto heeft een kleine update gehad en ook zijn er een aantal zaken in het interieur aangepast. Het accupakket blijft exact hetzelfde als het huidige model. In de zomer van 2021 kunnen we de vernieuwde Hyundai Kona Electric in Nederland verwachten. 

Update exterieur en interieur vernieuwde Hyundai Kona Electric

De Hyundai Kona Electric is al jaren een van de bestverkochte modellen van Nederland. De Hyundai Kona Electric staat op de vijfde plek van de bestverkochte elektrische auto’s in 2020. Het jaar daarvoor stond de populaire auto zelfs op nummer 2. De voorzijde van de nieuwe Hyundai Kona Electric is anders ten opzichte van het huidige model. De modeljaar 2021 is voorzien van een dichte grille, nieuwe LED-dagrijverlichting en de koplampen strekken zich uit rond de zijkant van de auto. Bovendien is het nieuwe model 25 millimeter langer dan zijn voorganger. Ook niet geheel onbelangrijk, er zijn ook nieuwe lakkleuren beschikbaar. De positie van de laadklep is overigens niet aangepast.

Hyundai geeft aan dat het interieur volledig vernieuwd is. Als we kijken naar de foto, dan valt dit in de praktijk wel iets mee. De auto heeft wél een volledig nieuwe 10,25 inch digitale cockpit met nieuwe connectiviteitsfuncties. Via de Bluelink-app kun je onder andere gemakkelijk de actuele laadstatus bekijken en de auto voorverwarmen. Daarnaast beschikt de auto over Last Mile Navigation en Live Parking Information.

Het modeljaar 2021 is voorzien van nieuwe rijassistentiesystemen waaronder een oplettendheid-waarschuwing. Dit systeem geeft een melding af als de bestuurder niet snel genoeg anticipeert op zijn voorligger.

Actieradius + opladen Hyundai Kona electric

De vernieuwde Hyundai Kona Electric wordt verkrijgbaar met twee accupakketten: de 39,2 kWh en 64 kWh. Het nieuwe model wordt geleverd met een 3-fase boordlader. Dat betekent dat de auto met een maximaal laadvermogen van 11 kW kan opladen. Snelladen van 0-80% kan binnen 47 minuten.

Hyundai Kona leasen

Heb je interesse in het leasen van de Hyundai Kona Electric? Het huidige model is direct uit voorraad leverbaar. Alleen dit jaar profiteer je nog van 8% bijtelling! De vernieuwde Hyundai Kona Electric is beschikbaar vanaf de zomer van 2021.

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl