Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Lucid Motors zet record met de Lucid Air!

In 2019 schreven wij al eens over de Lucid Air. Het is dan ook al even  geleden dat de Lucid Air is geïntroduceerd. Op papier lijkt de Lucid Air al een hele goed EV te worden, maar uit de test van het Amerikaanse EPA blijken de cijfers in het echt ook ontzettend goed te zijn. Zelfs zo goed, dat er geen enkele andere elektrische auto beter uit de range test komt. Lucid Motors heeft dus nu al, zonder in productie te zijn, een nieuw record gevestigd met de Air Dream Edition Range. 

Lucid Air zet record

Lucid Air voorkant

Als het aan Lucid Motors ligt, zullen de zorgen om actieradius volledig verdwijnen. De Lucid Air Dream Edition Range overtreft, volgens Lucid Motors, alle verwachtingen. De Dream Edition is de eerste elektrische auto die namelijk meer dan 500 mijl, omgerekend 805 kilometer, kan rijden op één acculading. De auto heeft op 19 inch wielen zelfs 839 kilometer gereden.

Toekomst

De CEO van Lucid Group, Peter Rawlinson, geeft aan dat de Air niet enkel door een groot accupakket zo’n grote actieradius bereikt. Door de 900V-batterij, de technologie van het aanwezige Battery Management System, de aandrijflijn en de zogenaamde Wunderbox-technologie heeft de auto een zeer hoge efficiëntie. Volgens Lucid Motors, kan de Air meer kilometers maken met minder energie. Een interessante ontwikkeling wat de toekomst van EV’s positief zal gaan beïnvloeden!

Lucid Air leasen

Naar verwachting komt de nieuwe Lucid Air in 2022 op de Nederlandse markt. Ook wij als leasemaatschappij zijn zeer benieuwd naar deze indrukwekkende auto van Lucid Motors. Onze verwachting is dat voor het topsegment Lucid een serieuze speler kan gaan worden als het merk de hoge verwachting ook gaat inlossen. Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl