Beoordeeld met 9,3
085 4871441
Lisan Weidgraaf
Lisan Weidgraaf

Lisan Weidgraaf

Altijd nieuwsgierig naar de ins & outs van EV's

Sales & Leaseadvies

Met haar bachelordiploma HBO Communicatie is Lisan begonnen als stewardess bij TUI. Na anderhalf jaar met veel plezier gevlogen te hebben, wilde Lisan toch graag terug naar waar zij zich thuis voelt, het noorden. In januari 2021 is Lisan begonnen als Trainee op onze afdeling Online Sales. Na twee jaar voldoende ervaring op te hebben gedaan op de afdeling Online Sales is Lisan uitgevlogen naar de afdeling Relatiemanagement als Junior Relatiemanager.

Samen met haar collega's Maickel, Gerwin, Wilco, Patrick en Johan is zij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Leaseadvies nodig? Vraag het Lisan!

Lisan Weidgraaf

Eerste ervaring met een elektrische auto...

"In mijn eerste werkweek bij Mobility Service kreeg ik dat weekend direct een elektrische auto mee om helemaal uit te testen. Wat een verademing was dit! Lekker snel weg bij de stoplichten, heerlijk stil en echt veel rijgemak."

Je grootste autoblunder

"Ik had net mijn rijbewijs en mocht de auto van mijn moeder mee. Toen ik weg wilde rijden uit een (krappe) parkeerplek, keek ik natuurlijk heel goed om mij heen. Ik moest een korte draai maken om weg te komen, ik had alleen nooit de lantaarnpaal zien staan die naast de auto stond. Met alle geluk kwam ik alleen met de band tegen de paal aan."

Lisan Weidgraaf
Lisan Weidgraaf

Favoriete elektrische auto van dit moment...

"De Jeep Avenger! Lekker stoer, ziet er heel leuk uit en niet te groot. Ik ben enthousiast!"

Luistert in de auto naar

"Als er een nieuw album uitkomt die ik leuk vind, draai ik deze altijd helemaal grijs. De laatste albums die ik non stop heb geluisterd zijn van Harry Styles, Beyoncé, Lizzo en Miley Cyrus!"

Lisan Weidgraaf
Lisan Weidgraaf

Droomauto...😍

"Dan kies ik toch de Alfa Romeo Giulia, maar wel pas als deze elektrisch wordt natuurlijk."

Ford Mustang Mach-E getest!

Ben je nieuwsgierig naar de Ford Mustang Mach-E? Lisan heeft deze EV uitgebreid getest! Check de review!

Lisan Weidgraaf

Alle gloednieuwe modellen heeft Lisan al eens uitgebreid getest. Heb je een vraag over de Kia EV6, Hyundai IONIQ 5, Tesla Model Y RWD of Nissan Ariya? Lisan kan je werkelijk waar alles vertellen over de nieuwste modellen.

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl