Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Laadtarieven Fastned worden verhoogd per 11 november

Waarschijnlijk heb je de berichten al voorbij zien komen dat de energieprijzen in Europa in de afgelopen periode behoorlijk zijn gestegen. Hierdoor is Fastned genoodzaakt om de laadtarieven per 11 november te verhogen. Dit heeft Fastned onlangs aangekondigd. Snelladen wordt dus iets duurder, maar het is alsnog een stuk voordeliger dan de huidige brandstofkosten. In dit artikel vertellen we je er meer over.

Huidige laadtarieven van Fastned

Huidige laadtarieven van Fastned

Momenteel betaal je 0,59 eurocent per kWh in Nederland (zonder registratie). Als member betaal je hetzelfde bedrag maar heb je meer services zoals Autocharge of een laadsessie starten of stoppen met de app. Als gold member betaal je een maandelijks tarief van 11,99 euro en 0,35 eurocent per kWh. Deze tarieven zijn echter vanaf vandaag verleden tijd.

Nieuwe laadtarieven van Fastned

Nieuwe laadtarieven van Fastned

Laad je veel bij Fastned met je elektrische auto? Houd er dan rekening mee dat de laadtarieven vanaf vandaag 11 november om 12.00 uur wijzigen. In Nederland wordt het laadtarief met 0,10 eurocent per kWh verhoogd. Voortaan betaal je dus een laadtarief van 0,69 eurocent per kWh. Hetzelfde tarief wordt ook doorgevoerd in Belgiƫ en Duitsland. In Frankrijk is het standaard tarief 0,59 eurocent per kWh, in Zwitserland is het CHF 0,59 per kWh en tot slot betaal je in het Verenigd Koninkrijk 0,39 pond per kWh.

Tarieven voor Gold Members

Het laadtarief voor Gold Members gaat met 0,20 eurocent omhoog. Dit betekent een laadtarief van 0,45 eurocent per kWh plus 11,99 euro per maand. Echter worden deze nieuwe tarieven pas vanaf 1 december ingevoerd. In Duitsland, Belgiƫ en Frankrijk betaal je vanaf 1 december 0,45 eurocent per kWh en een maandtarief van 11,99 euro. In Zwitserland hanteert Fastned een nieuw laadtarief van 0,45 CHF per kWh + 11,99 CHF per maand. Tot slot betaal je in Verenigd Koninkrijk een standaard tarief van 0,29 pond per kWh en een maandelijks tarief van 9,99 pond.

Gebruik je een laadpas als betaalmethode? Houd er dan rekening mee dat er extra kosten in rekening gebracht worden door de laadpasleverancier.

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl