Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Kom naar onze proefrijdagen

Luid samen met ons het nieuw jaar in. Na het succes van onze Proefrijdagen in Eelde organiseren wij op 12 en 13 januari van 10.00 uur tot 16.00 uur een meet & greet met alle EV's in Den Haag. Dit is jouw kans om alle elektrische auto's tegelijkertijd uit te proberen. Meld je snel aan om verzekerd te zijn van een proefrit... 

Twijfel je nog?

De MSE proefrijdagen zijn enorm geschikt als je nog niet precies weet wat elektrisch rijden inhoudt of welk merk het beste bij jouw behoeftes past. Het is de enige plek in Nederland waar je proefritten kunt maken in de verschillende merken EV's Ên persoonlijk advies kunt krijgen van onze EV-experts. Bovendien hebben we een speciale route uitgestippeld, waardoor je de EV van jouw keuze optimaal kunt testen en ervaren. 

Een gezellig dagje uit met de familie

Natuurlijk wil je niet helemaal alleen naar Den Haag komen en daarom zorgen we ervoor dat er voor het hele gezin iets te beleven valt. Zo kun je in Winterse sferen genieten van een kop chocolademelk of thee en de kinderen kunnen rijden in mini-Tesla's over ons speciaal uitgezette parcours! 

Kortom, een dag die je niet wilt missen. Meld je daarom nu aan via onze speciale actiepagina en laat ons weten op welke dag wij jou en je gezin mogen verwelkomen. Tot snel!

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl