Beoordeeld met 9,3
085 4871441

IONIQ 6 First Edition te reserveren vanaf 9 november

Wil jij als een van de eersten in Europa de zeer exclusieve First Edition van de IONIQ 6 rijden én profiteren van een jaar lang gratis IONITY Premium-laadpakket? Dan is dit je kans! De IONIQ 6 First Edition is vanaf 9 november om 10.00 uur via de website van Hyundai te reserveren. Er komen maar 250 stuks naar Nederland, dus bereid je nu alvast voor! Particulieren en zakelijke rijders kunnen een reservering plaatsen. In dit artikel leggen we je uit hoe het precies werkt. 

Uitvoering Hyundai IONIQ 6 First Edition

Omdat er maar een zeer exclusieve oplage van wordt gemaakt, heb je de keuze uit vier exterierkleuren: Biophilic Blue Metallic, Serenity White Pearl, Nocturne Gray Metallic en Gravity Gold Matte. De First Edition is voorzien van een elegant zwart interieur met zwarte hemelbekleding. De lederen grijskleurige Tartan-bekleding is geïnspireerd op de 'Prophecy Concept'. De sportieve 20-inch lichtmetalen zwarte velgen, glanzend zwarte spiegelkappen en Hyundai-logo's in zwart aluminium aan de voor- en achterzijde maken het design van de First Edition helemaal af.

Actieradius + opladen Hyundai IONIQ 6 First Edition

De First Edition beschikt over een 77,4 kWh accupakket met vierwielaandrijving en twee elektromotoren. Over de actieradius hoef je je absoluut geen zorgen te maken, je hebt namelijk een rijbereik van 519 kilometer (WLTP) tot je beschikking. Dankzij het 800V-batterijsysteem - die we inmiddels goed kennen van de IONIQ 5 - kan ook de IONIQ 6 binnen 18 minuten snelladen (van 10% naar 80%). Binnen een kwartier heb je maar liefst 351 kilometer extra actieradius. Wauw! 

Ook zal deze EV voorzien zijn van de innovatieve Vehicle-to-Load-technologie (V2L), waardoor je andere apparaten van stroom kunt voorzien. 

Een jaar lang gratis IONITY premium-laadpakket

Met de First Edition profiteer je een jaar lang van een gratis IONITY Premium-laadpakket. Dit houdt in dat je bij IONITY snelladers in Europa met een exclusief laadtarief van 0,29 eurocent per kWh kunt snelladen. Je krijgt toegang tot dit abonnement door je vóór 31 december 2023 te registeren voor 'Charge myHyundai' met het VIN (voertuigidentificatienummer) van jouw First Edition. 

Online reserveren doe je zo

Via het platform 'Cl!ck to Buy' op de website van Hyundai kun je als een van de eersten een reservering plaatsen voor de exclusieve First Edition. Om te reserveren moet je een account hebben. Je kunt nu alvast eenvoudig een account aanmaken via de website van Hyundai. Dit account kun je overigens daarna ook gebruiken voor een Bluelink account of Charge myHyundai.

Heb je een account aangemaakt? Dan leggen wij hieronder stapsgewijs aan je uit welke stappen zullen volgen.

  • Stap 1: Kies een kleur

  • Stap 2: Selecteer een dealer

  • Stap 3: Kies je accessoires, vul je persoonsgegevens in en selecteer een bezorgmethode

Hyundai IONIQ 6 zakelijk leasen

Wil je de Hyundai IONIQ 6 First Edition graag zakelijk leasen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Nadat de aanvraag is ingediend zul je bericht ontvangen van Hyundai of de reservering is gelukt of dat je op een wachtlijst bent gezet. Indien je een bevestiging hebt ontvangen, zul je een offerte ontvangen. Bij zakelijke rijders zal dit traject via de leasemaatschappij verlopen.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl