Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Hoera, wij zijn jarig! zakelijkelektrischleasen.nl bestaat 5 jaar⚡🎈

De elektrische tak van Mobility Service is jarig! Al jaren zijn wij dé expert op het gebied van elektrisch leasen en voorzien wij ruim 3.000 rijders van een elektrische auto en dit worden er nog iedere dag meer. Onze missie? Een EV-revolutie in de leasemarkt ontketenen! Vijf jaar geleden hebben wij de eerste stap gezet, ondertussen rijdt ruim 40 procent van onze klanten volledig elektrisch. Daar zijn wij trots op, want wij geloven heilig: de toekomst is elektrisch.

Meer dan 2 miljoen unieke bezoekers

Op 14 november 2017 lanceerden wij zakelijkelektrischleasen.nl. Dit was een primeur! Je kon namelijk voor het eerst in Nederland volledig online een elektrische leaseauto samenstellen. Inmiddels is het label uitgegroeid tot de grootste EV-expert van Nederland en voorzien wij steeds meer zakelijke rijders in Nederland van een elektrische auto. Ook in Spanje kunnen ze niet om ons heen, want ook daar zijn wij de EV-revolutie gestart. 

Wij proberen ons continu te blijven onderscheiden door onze praktijkervaring, het vroegtijdig testen van elektrische auto’s en door het geven van een echt eerlijk advies. Onze klanten weten dit in al die jaren te waarderen, want wij worden beoordeeld met een hele dikke 9,2. 

Doe jij ook mee met onze ev-revolutie?

Al in 2009 geloofden wij dat elektrisch rijden de toekomst is en de standaard moet worden. Daarom zetten wij ons in om de eerste elektrische auto naar Nederland te halen: de Noorse Th!nk City. Deze kun je nog steeds bewonderen in onze EV-Hub in Den Haag.

Momenteel bestaat het beschikbare online aanbod al uit 62 verschillende elektrische modellen. Deze zijn stuk voor stuk door onze EV-experts uitgebreid getest op verschillende eigenschappen, waardoor wij onze websitebezoekers hierover optimaal en vanuit de praktijk kunnen adviseren. Omdat onze mening als EV-expert ook door de markt wordt erkend, zijn wij altijd in een vroeg stadium betrokken bij de marktintroductie van EV’s.

Onze inkoper zorgt altijd voor een groot aantal elektrische modellen op voorraad, waardoor geïnteresseerden proefritten kunnen maken in verschillende merken en modellen. Onze voorraad is uniek, zeker in deze tijden van schaarste.

Vijf jaar geleden begon het allemaal.. Inmiddels:

  • Hebben wij ruim 3.000 EV-rijders mogen verwelkomen;

  • Rijden alle medewerkers van Mobility Service in een elektrische auto;

  • Is ruim 40% van onze vloot volledig elektrisch;

  • Ontvangt de website jaarlijks 2 miljoen unieke websitebezoekers;

  • Zijn wij de leidende leasemaatschappij op het gebied van elektrisch leasen in Nederland én Spanje;

  • Hebben wij in 2022 ons kantoor tijdens een stroomstoring voorzien van elektriciteit met 4 Hyundai IONIQ 5’s;

  • Beoordelen klanten ons gemiddeld met een 9,2;

  • Hebben wij vier vestigingen in Eelde, Zwolle, Den Haag en Barcelona;

  • En houd ons in de gaten, want over enkele weken wordt onze website volledig vernieuwd! 

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl