Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Haal nu nog meer uit je Tesla Model 3 met het Tesla Model 3 boek

Uit eigen ervaring weten we dat het best een uitdaging is om je Tesla Model 3 goed te leren kennen. De auto zit immers boordevol technologie. Dat moet anders, vinden wij als EV-expert. Daarom bieden wij in samenwerking met Elja Trum onze Tesla Model 3 rijders het Tesla Model 3 boek aan. Wellicht heb je al eerder gehoord van Elja Trum. Hij is de auteur van het boek ‘Tesla Model 3, alle geheimen voor maximaal rijplezier’ en tevens eigenaar van de website Teslafacts.nl.

Tesla Model 3 handleiding

Afgelopen maandag nam onze collega Alex Boon het eerste exemplaar in ontvangst. In het boek passeren verschillende onderwerpen de revue. Elja Trum vertelt over de verschillende modellen van Tesla, waaronder de New Roadster, Robottaxi’s en SpaceX. Ook gaat hij in op de basisbegrippen die veel voorkomen als je elektrisch gaat rijden. Erg handig voor de lezer die nog nooit in aanraking is geweest met elektrisch rijden. Elja legt veelvoorkomende termen uit zoals AC en DC laden, WLTP en de laadsnelheid.

Tesla Model 3 tips

In het boek vertelt hij over de verschillende uitvoeringen van de Tesla Model 3 en waarom je wel of juist niet een Tesla Model 3 moet aanschaffen. Hij benoemt de voor- en nadelen van een Tesla Model 3. Voordelen zoals de Autopilot, Tesla app, gemak en het Supercharger netwerk. Ook legt hij eerlijk uit in welke gevallen het niet handig is om een Tesla Model 3 aan te schaffen of te gaan leasen. Als je bijvoorbeeld niet thuis of op het werk kunt opladen of denk bijvoorbeeld aan de matige service van Tesla. Ook zet hij de kosten op een rijtje, hoe je een Tesla betaalt, wat je allemaal moet weten over de Tesla Model 3 (opladen, Autopilot, veiligheidssystemen, vakantie, tips, accessoires en apps).

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl