Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Fastned breidt snellaadstations in Nederland uit

Het aantal snellaadstations in Nederland is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Nergens ter wereld staan er zoveel laadpalen per m2 als in Nederland. Als elektrische rijder kun je in Nederland momenteel bij 2.109 snelladers terecht. Dit aantal is de afgelopen jaren fors toegenomen. De teller stond namelijk in 2018 op 1.116 snelladers. Mede dankzij Fastned staan er zoveel snellaadstations in Nederland.

Extra fastned snellaadstations

Fastned heeft vandaag bekendgemaakt dat zij de rest van het jaar flink het gaspedaal in zullen trappen. De plannen voor de komende periode zijn om onder andere 40 extra laadstations te bouwen, en 200 supersnelle laders bij te plaatsen bij bestaande laadstations. Het bedrijf heeft de ambitie om aan het einde van het jaar 170 laadstations en meer dan 800 snelladers in gebruik te hebben.

Om dit doel te behalen zijn ze bij Fastned nu al druk bezig. In de afgelopen periode hebben zij drie nieuwe snellaadstations geopend. De snellaadstations bevinden zich langs de: A1 Apeldoorn richting Amersfoort, A32 Meppel richting Heerenveen en A16 Rotterdam richting Dordrecht. In de komende 10 weken zal Fastned ook nog 15 extra laadstations openen. Over de exacte locaties is nog niets bekend. Wel is het duidelijk dat er 6 in Nederland komen te staan, 2 in Belgiƫ, 3 in het Verenigd Koninkrijk en 4 in Duitsland.

Elektrische auto opladen bij Fastned

Via de website en/of app kun je de beschikbare laadstations/snelladers bekijken. Naast de beschikbaarheid kun je ook meteen de laadsnelheden controleren. Dit is namelijk niet bij iedere laadstation hetzelfde. Het snellaadvermogen varieert van 50 kW DC, 175 kW DC, 300 kW DC of 350 kW DC. Tevens is de laadsnelheid afhankelijk van het type auto. Op de website van Fastned kun je controleren met welke laadsnelheid jouw auto kan opladen.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl