Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Elektrische auto’s met 4% bijtelling in 2019

Ben je op zoek naar een elektrische auto met 4% bijtelling en gegarandeerde levering in 2019? In dit artikel geven wij vier opties van elektrische auto’s die momenteel nog uit voorraad leverbaar zijn. Bijna overal zijn deze populaire elektrische auto’s uitverkocht, maar als je weet waar je moet zoeken, kun je de Tesla Model 3 of Hyundai Kona Electric met 4% bijtelling in 2019 nog rijden.

De Tesla Model 3

De Tesla Model 3 is de bestverkochte elektrische auto van 2019. Wat ons betreft geheel terecht. De Tesla Model 3 is een Iphone op wielen door alle moderne technologie. Met een 75 kWh accupakket en een actieradius van 560 kilometer (WLTP) is de elektrische auto ook voor de zakelijke rijder een uitstekende optie. De elektrische auto is binnen 30 minuten weer voor 80% opgeladen. Bovendien kun je met de Tesla Model 3 bijna overal in Europa opladen door het dekkende netwerk van de Tesla Superchargers.

4% bijtelling Tesla Model 3

Ook niet geheel onbelangrijk, de 4% bijtelling voor een elektrische auto. Ga je een Tesla Model 3 leasen in 2019, dan moet je rekening houden met een nettobijtelling van ongeveer 126 euro per maand (belastingschaal 51,75%).

Hyundai Kona Electric direct leverbaar

Als een van de weinige leasemaatschappij heeft Mobility Service Nederland de Hyundai Kona Electric nog op voorraad. De Hyundai Kona Electric is na de Tesla Model 3 de meest populaire elektrische leaseauto.

Waarom is de Hyundai Kona Electric momenteel een van de meest populaire elektrische leaseauto’s? De Hyundai Kona Electric is onder andere populair vanwege de 4% bijtelling, standaard rijke uitrusting, het 64 kWh accupakket en de actieradius van 449 kilometer (WLTP).

4% Bijtelling Hyundai Kona Electric

Met de Hyundai Kona Electric profiteer je nog van de 4% bijtelling over de gehele fiscale waarde. Heb je interesse in de Hyundai Kona Electric? De Hyundai Kona Electric heeft een nettobijtelling van ongeveer 50 euro per maand.

Renault Zoe ZE50 leverbaar in 2019

De verwachte levertijd van de vernieuwde Renault ZOE is december 2019. Dit betekent ook dat je met de gloednieuwe Renault ZOE nog kunt profiteren van de 4% bijtelling. De Renault ZOE ZE50 heeft een 52 kWh accupakket en heeft daarmee een grotere actieradius dan de huidige generatie. De vernieuwde Renault ZOE krijgt een actieradius van 395 kilometer (WLTP). De nieuwe generatie Renault ZOE kan tevens snelladen en opvallend snel opladen bij een openbaar oplaadpunt. De auto kan namelijk met maximaal 22 kW opladen. Binnen twee uur(!) is de elektrische auto weer volledig opgeladen.

4% Bijtelling vernieuwde Renault Zoe ZE50

Met 4% bijtelling, betaal je voor de vernieuwde Renault ZOE (fiscale waarde 33.590) een nettobijtelling van ongeveer 43 euro per maand (belastingschaal 51,75%).

Kia e-Soul rijden met 4% bijtelling

Last but not least, de Kia e-Soul is ook zeker een goede optie als je nog op zoek bent naar een elektrische auto met 4% bijtelling in 2019. De Kia e-Soul is bij sommige leasemaatschappijen uit voorraad leverbaar. De Kia e-Soul deelt exact hetzelfde accupakket als zijn groter broer de Kia e-Niro en de Hyundai Kona Electric.

4% bijtelling Kia e-Soul

Met de Kia e-Soul profiteer je ook dit jaar nog van de 4% bijtelling. Ga je een Kia e-Soul leasen, dan betaal je ongeveer 55 euro per maand (belastingschaal 51,75%).

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Vraag 'm snel aan:

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl