Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Elektrische Aiways U5 vanaf augustus 2020 leverbaar

Gaat deze volledig elektrische SUV van Aiways de Europese markt veroveren? De volledig elektrische Aiways U5 maakt vanaf naar verwachting in augustus 2020 haar entree op de Europese automarkt. De volledig elektrische SUV is ontwikkeld door de Chinese autofabrikant Aiways. De Aiways U5 krijgt een 63 kWh accupakket, kan snelladen en biedt voldoende ruimte.

Het is nog even afwachten wat de vanafprijs en daarmee de leaseprijs wordt van deze elektrische SUV. De prijzen zijn namelijk nog niet gecommuniceerd. Naar verwachting maakt Aiways dit in een later stadium bekend. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over de Aiways U5.

Design + interieur Aiways U5

Wat kunnen we allemaal verwachten van de Aiways U5? Aan ruimte heb je in ieder geval geen gebrek in deze elektrische SUV. De Aiways U5 biedt voldoende beenruimte voor- en achterin. Bovendien heeft de auto een ruime kofferbak. Als we kijken naar het interieur en de vele opties, dan is de auto van alle gemakken voorzien. De elektrische Aiways U5 is onder andere voorzien van twee multimediaschermen.

Actieradius + opladen Aiways U5

De Aiways U5 krijgt een 63 kWh accupakket. Aiways heeft zelf nog geen actieradius volgens de WLTP-testmethode afgegeven, maar naar verwachting komt de realistische actieradius neer op zo’n 335 kilometer. Uiteraard is de actieradius van de elektrische auto afhankelijk van een aantal factoren waaronder het rijgedrag en de weersomstandigheden.

Een nadeel van de Aiways U5 is de 1-fase boorlader (laadvermogen 6,6 kW). De meeste elektrische auto’s zijn tegenwoordig uitgerust met een 3-fase 11kW boordlader, wat de laadtijd aanzienlijk verkort. Aiways geeft overigens wel aan dat de elektrische SUV in 2021 ook met een 3-fase boordlader wordt uitgebracht.

De Aiways U5 is bij een snellaadstation zoals Fastned binnen 40 minuten weer voor 80% opgeladen.

Aiways U5 leasen?

Heb je interesse in het leasen van de Aiways U5? Naar verwachting komt de elektrische SUV in augustus 2020 uit op Europese markt. Gezien de huidige situatie is dit uiteraard nog wel even afwachten hoe dit zich t.z.t. verder gaat ontwikkelen. Wij verwachten dat Aiways in een later stadium de overige specificaties en prijzen bekendmaakt.

Profiteer nu nog van de subsidie voor elektrische bedrijfsauto's

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl