Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Dit is de volledig elektrische BMW iX2

BMW iX2

Go big or go home was ongetwijfeld de gedachtegang van BMW met de komst van de allereerste BMW iX2. De elektrische auto is groter, sportiever en een echte eyecatcher met een nadrukkelijk coupésilhouet. Dat BMW klaar is voor toekomst moge duidelijk zijn met deze nieuwkomer. De BMW iX2 is voorzien van allerlei systemen dat geautomatiseerd rijden en parkeren mogelijk maakt. Benieuwd wat we allemaal van dit model kunnen verwachten? Lees gauw verder!

Marktintroductie BMW iX2 in maart 2024

BMW iX2

We moeten nog even geduld hebben, want in maart 2024 vindt de officiële marktintroductie plaats van de volledig elektrische BMW iX2. De volledig elektrische BMW iX2 krijgt een vanafprijs van 59.350 euro. Voor dit bedrag heb je een xDrive30. Maar dat is nog niet alles, want in de zomer van 2024 wordt de tweede elektrische variant aangekondigd.

Looks BMW iX 2

De nieuwe BMW (i)X2 is een echte blikvanger op de weg wat ons betreft. Je kunt de nieuwe BMW X2 ook direct herkennen als Sports Activity Coupé dankzij zijn langgerekte lijnen. Met de nieuwe generatie is BMW nog iets verder gegaan qua afmetingen. Deze auto heeft namelijk een lengte van 4.554 millimeter, breedte van 1.845 millimeter en hoogte van 1.590 millimeter. Ook in het interieur is er voldoende ruimte voor vijf passagiers en bagage. Je kunt voldoende meenemen dankzij een bagageruimtevolume van 525 tot 1.400 liter.

Opvallend zijn de LED koplampen, en de BMW nierengrille die voor het eerst optioneel te bestellen is met BMW Iconic Glow contourverlichting. Alle uitvoeringen zijn te bestellen met een M sportpakket. Daarnaast heb je de keuze uit twee unilakken en maar liefst 12 metallic lakken.

Naast het opvallende design maakt het interieur van deze auto ook indruk. Het interieur ademt luxe, comfort en sportiviteit en is zoals we van BMW gewend zijn, van alle gemakken voorzien.

Details van de BMW iX2

De volledig elektrische BMW iX2 heeft twee elektromotoren die samen zorgen voor een vermogen van maar liefst 313 pk. Daarmee gaat deze elektrische auto van 0 naar 100 in slechts 5,6 seconden. De iX2 is voorzien van een 64,8 kWh accupakket en heeft daarmee een rijbereik van tussen de 417 en 449 kilometer volgens de WLTP-testmethode.

Standaard wordt de auto geleverd met een flink arsenaal aan veiligheids- en assistentiesystemen, waaronder de laatste generatie Front Collision Warning, Cruise Control met een verfijnde remfunctie, een betrouwbare Speed Limit Info-functie en Lane Departure Warning met een subtiele terugstuurfunctie die je reis op koers houdt. Daarnaast omarmt hij ook het gemak van een Parking Assistant, compleet met een haarscherpe achteruitrijcamera en de handige achteruitrij-assistent.

Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3. dit jaar een goede keuze

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl