Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Debuut Volkswagen ID. Space Vizzion

Volkswagen heeft tijdens de Internationale Autoshow in Los Angeles de volledig elektrische Volkswagen ID. Space Vizzion onthuld. De Volkswagen ID. Space Vizzion krijgt een 82 kWh accupakket en een actieradius van maar liefst 590 kilometer volgens de WLTP-testmethode. De 100% elektrische Volkswagen ID. Space Vizzion is verkrijgbaar vanaf 2021. De Volkswagen ID. Space Vizzion is het zevende lid van de ID-familie van Volkswagen.

Volkswagen ID. Space Vizzion

Volkswagen ID. Space Vizzion

De 100% elektrische Volkswagen ID. Space Vizzion wordt op het welbekende MEB-platform van het automerk gebouwd. Dit platform is speciaal ontwikkeld voor de elektrische auto’s van Volkswagen. Met de ID. auto’s wil Volkswagen elektrisch rijden voor een breder publiek toegankelijk maken.

Design Volkswagen ID. Space Vizzion

Als we de foto’s en de berichtgeving van Volkswagen moeten geloven, staat de ruimte centraal bij de ontwikkeling van deze elektrische auto. Volkswagen geeft aan dat de Volkswagen ID. Space Vizzion een combinatie is tussen de ruimte van een SUV met het karakter van een sportieve Gran Turismo.

Interieur Volkswagen ID. Space Vizzion

Als je naar de foto’s van het interieur kijkt, dan oogt de auto ook van binnen ruim. De Volkswagen ID. Space Vizzion is voorzien van een digitale cockpit, Augmented Reality head-up display en 15.6 inch touchscreen. De versnellingspook behoort tot de verleden tijd. De versnellingen kun je bedienen via een knop aan de stuurkolom. De elektrische auto is bovendien voorzien van de ID. Light interactieve interieurverlichting. Volkswagen wil met het design en interieur van Volkswagen ID. Space Vizzion de visie van Volkswagen laten zien op het gebied van het iets duurdere segment.

Actieradius Volkswagen ID. Space Vizzion

De Volkswagen ID. Space Vizzion krijgt een 82 kWh accupakket en een actieradius van 590 kilometer volgens de WLTP-testmethode. De Volkswagen ID. Space Vizzion heeft een vermogen van 205 kW en gaat van 0 naar 100 in slechts 5,4 seconden.

Volkswagen ID. Space Vizzion

Volkswagen heeft nog niets gecommuniceerd over het opladen van de Volkswagen ID. Space Vizzion. Zoals iedere andere elektrische auto, kun je de Volkswagen ID. Space Vizzion thuis opladen, via openbare oplaadpunten en snellaadstations. Het is nog even afwachten hoeveel laadtijd de elektrische Volkswagen ID. Space Vizzion nodig heeft.

Volkswagen ID. Space Vizzion in 2021

Na de Volkswagen e-Golf, is het in 2020 ook mogelijk om de nieuwste elektrische auto van Volkswagen, de Volkswagen ID.3 te leasen. Heb je interesse in het leasen van de Volkswagen ID. Space Vizzion? Inmiddels zijn ze begonnen met de productie van deze elektrische auto. Het jaar daarop, in 2021 volgt de 100% elektrische Volkswagen ID. Space Vizzion.

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl