Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Citroën komt met elektrische bedrijfsauto in 2020

Citroën komt een volledig elektrische bedrijfsauto: de 100% elektrische Citroën Jumpy. De elektrische Citroën Jumpy is verkrijgbaar met een 50 kWh of 75 kWh accupakket. Of de bedrijfswagen ook kan snelladen is nog onbekend. Wel geeft het merk aan dat de elektrische bedrijfsauto exact hetzelfde laadgewicht heeft als de dieselvarianten. De elektrische bedrijfsauto van Citroën komt in 2020 uit op de markt. Citroën E-Jumpy zakelijk leasen? Vraag vrijblijvend een offerte op. 

Elektrische bedrijfsauto van citroën

Elektrische bedrijfswagens van Citroën

Citroën heeft een duidelijke ambitie: vóór 2025 is ieder model van Citroën ook verkrijgbaar met een elektrische aandrijving. Citroën begint haar elektrisch offensief met de Citroën Jumpy in 2020. De huidige generatie Citroën Jumpy is uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar 2020. Voor het automerk genoeg reden om een elektrische variant van de bedrijfsauto op de markt uit te brengen. De elektrische Citroën Jumpy is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De elektrische Citroën Jumpy heeft een maximaal laadgewicht van 1.200 kg en trekgewicht van 1.000 kg. Het laadgewicht van de elektrische bedrijfsauto is wat dat betreft vergelijkbaar met de dieselvariant.

Het automerk komt in 2020 met de elektrische Citroën Jumpy en in 2021 wordt de elektrische New Berlingo Van geïntroduceerd.

Actieradius elektrische Citroën Jumpy

De 100% elektrische Citroën Jumpy is verkrijgbaar met een 50 of 75 kWh accupakket. De elektrische bestelauto met een 50 kWh accupakket krijgt een actieradius van ruim 200 kilometer volgens de WLTP-testnorm. Een 50 kWh accupakket is vergelijkbaar met de accupakketten van het huidige aanbod elektrische bedrijfsauto’s. Gezien het aanbod en de elektrische auto’s die in 2020 op de markt uitkomen, heeft de elektrische bedrijfsauto met een 75 kWh accupakket waarschijnlijk meer potentie. De Citroën Jumpy met een 75 kWh accupakket krijgt een actieradius van ruim 300 kilometer (WLTP).

Helaas heeft Citroën verder nog niets bekendgemaakt over het opladen en snelladen van de elektrische bedrijfsauto.

Elektrische Citroën Jumpy Leasen In 2020

Heb je interesse in het leasen van de 100% elektrische Citroën Jumpy? De prijzen, overige specificaties en exacte levertijden communiceert het automerk in een later stadium. Wel is de verwachte levertijd van de elektrische Citroën Jumpy in 2020.

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl