Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Betaalbare elektrische auto van dit moment

Tesla

Ben je op zoek naar een betaalbare elektrische auto? Wij hebben met veel zorg een top 5 van betaalbare elektrische auto's voor je op een rijtje gezet. In onze selectie hebben we niet alleen gekeken naar de goedkoopste elektrische auto, we hebben hierin ook rekening gehouden met de prijs-kwaliteitverhouding. Dus hoe verhoudt de prijs zich tot de laadsnelheid, ruimte, praktische bruikbaarheid en tot de actieradius van de auto.

1. Tesla Model 3

Tesla Model 3

Zonder twijfel staat de Tesla Model 3 momenteel bij ons op nummer 1. Waarom? Omdat de Tesla Model 3 in onze ogen op dit moment dé betaalbare elektrische auto is. Tesla biedt de Tesla Model 3 op dit moment aan vanaf 41.990 euro! Als zakelijke rijder betekent dit een leasetarief van 605 euro per maand! Dit leasetarief is vergelijkbaar met die van de Volkswagen ID.3 en Hyundai IONIQ 5. Een aantal jaren geleden was een Tesla aanschaffen of leasen zeker niet voor iedereen weggelegd. Inmiddels wordt de Tesla Model 3 of Tesla Model Y gezien als de betaalbare elektrische auto van dit moment.

2. Tesla Model Y

Op nummer 2 als betaalbare elektrische auto staat wat ons betreft de Tesla Model Y. Net zoals de Tesla Model 3 is de Model Y bijzonder aantrekkelijke geprijsd en is daarmee ineens een zeer betaalbare elektrische auto. De Tesla Model Y is al verkrijgbaar vanaf 46.999 euro en zakelijk te leasen vanaf 668 euro per maand. De verkoopcijfers liegen er trouwens ook niet om: De Tesla Model Y is momenteel de bestverkochte elektrische auto van dit jaar met in totaal 7009 nieuwregistraties. Petje af voor Tesla, dat doen ze heel erg slim om zo met de prijzen te stunten om nog meer marktaandeel te veroveren in Nederland.

3. Peugeot e-208

Bij ons staat de Peugeot e-208 op nummer 3 als betaalbare elektrische auto. Deze auto heeft zich inmiddels echt bewezen. De auto heeft een stoere, sportieve look gecombineerd met de juiste specificaties. De auto is zuinig en heeft een goede wegligging. Als de e--208 helemaal is opgeladen heb je 362 kilometer (WLTP) tot je beschikking. Heb je de auto toch bijna helemaal leeggereden? De betaalbare elektrische auto van Peugeot snelladen met 100 kW DC.

Met een vanafprijs van 27.350 euro en een zakelijk leasetarief van 495 euro per maand is dat wat ons betreft best een goede deal. Overigens denkt de Nederlandse automobilist er ook zo over, want de betaalbare elektrische auto van Peugeot staat momenteel op nummer 2 als bestverkochte elektrische auto van dit jaar.

4. Skoda ENYAQ iV

De Skoda ENYAQ iV heeft eigenlijk geen uitleg nodig. De betaalbare elektrische auto van Skoda kon absoluut niet ontbreken aan dit rijtje van betaalbare elektrische auto's van dit moment. De Skoda is ENYAQ iV is betaalbaar, ruim, volledig elektrisch, kan vlot snelladen (125 kW DC) en heeft een rijbereik van 537 kilometer (WLTP). En dit allemaal vanaf 44.990 euro of voor de zakelijke rijders onder ons, vanaf 658 euro per maand. Wat ons betreft dus zeker een betaalbare elektrische auto.

5. Jeep Avenger: 539 euro per maand

Op de vijfde plek als betaalbare elektrische auto staat de Jeep Avenger. De auto is weliswaar momenteel nog niet op de markt, maar komt er wel snel aan. Wat ons betreft kon de eerste volledig elektrische auto van Jeep niet ontbreken. De Jeep Avenger heeft niet alleen de looks mee, maar ook de prijs. De Jeep Avenger is namelijk al verkrijgbaar vanaf 39.500 euro en zakelijk te leasen vanaf 539 euro per maand. De auto is nog niet eens uit, maar heeft nu al de prijs voor 'Car of the Year 2023' in de wacht gesleept. Veelbelovend dus! Naast het toffe design en de aantrekkelijke prijs, kan de Jeep Avenger vlot snelladen (binnen 24 minuten met een laadsnelheid van 100 kW DC). Tot slot heeft de elektrische auto een rijbereik van 400 kilometer (WLTP).

Polestar 2 met caravan

5 tips die jouw vakantie met een leaseauto tot een succes maken

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl