Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Volkswagen ID.4 krijgt actieradius van 500 kilometer

De eerste elektrische SUV van Volkswagen gaat verder onder de naam Volkswagen ID.4. De Volkswagen ID.4 wordt net zoals de Volkswagen ID.3 op het MEB-platform gebouwd. Volkswagen heeft afgelopen week het prototype onthuld. De elektrische auto van Volkswagen krijgt een actieradius van 500 kilometer (WLTP) en kan 3-fase laden. Later dit jaar volgt de onthulling van de productversie. Dit jaar nog starten ze met de productie van de Volkswagen ID.4 in Zwickau.

Design + interieur Volkswagen ID.4

De volledig elektrische Volkswagen ID.4 is de eerste, volledig elektrische SUV van Volkswagen. De Volkswagen ID.4 is gebaseerd op het studiemodel ID.CROZZ. Het MEB-platform waar de elektrische SUV op gebouwd wordt heeft Volkswagen speciaal ontwikkeld voor de elektrische modellen. De Volkswagen ID.4 wordt leverbaar met achterwielaandrijving. Daarnaast zorgt de lage plaatsing van het accupakket voor een laag zwaartepunt. Wat het rijgedrag ten goede komt.

Vanwege de riante wielbasis en het geïntegreerde accupakket biedt de elektrische auto voldoende ruimte in het interieur. Zoals we gewend zijn van elektrische auto’s, is ook de Volkswagen ID.4 voorzien van de nieuwste moderne technologie. De elektrische auto beschikt onder andere over allerlei intuïtieve touch- en spraakfuncties en rijassistentiesystemen.

Actieradius + opladen Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.4 krijgt een actieradius van 500 kilometer volgens de WLTP-testmethode. Gezien onze ervaring met elektrische auto’s zal dit in de praktijk neerkomen op zo’n 450 kilometer. Dit heeft grotendeels te maken met de weersomstandigheden en het rijgedrag.

De Volkswagen ID.4 kun je naar verwachting thuis opgeladen kunnen worden, via openbare oplaadpunten en de snellaadstations zoals Fastned.

De nieuwe Peugeot e-208: dit is nieuw

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl