Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Proefrijden in de Skoda ENYAQ iV

Heb je interesse in het leasen of aanschaffen van de volledig elektrische Skoda ENYAQ iV? Dan kunnen wij ons heel goed voorstellen dat je graag eerst wilt proefrijden in de elektrische Skoda. De Skoda ENYAQ iV is vanaf dit moment proef te rijden bij de Skoda dealers. Je kunt online een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde dealer. De Skoda ENYAQ iV is al enige tijd te bestellen, maar het automerk begint naar verwachting in april met het uitleveren van de volledig elektrische auto. 

Proefrijden met de Skoda Enyaq iV

Als EV-expert adviseren wij altijd om het elektrisch rijden eens uit te proberen. Pas dan kun je goed inschatten of een elektrische auto echt iets voor jou is. Je kunt dan immers in de praktijk ondervinden of je met de actieradius uitkomt. Er is veel belangstelling voor de Skoda ENYAQ iV, maar het was tot op heden nog niet mogelijk om proef te rijden met de auto. De demo’s staan nu eindelijk bij de dealers, dus je kunt vanaf dit moment via de website van Skoda online een afspraak inplannen. Je kunt zelf de gewenste locatie, datum en tijdstip bepalen. Vervolgens vul je de contactgegevens in en ontvang je een bevestiging zodra de afspraak is ingepland.

Levertijd Skoda Enyaq iV

We zitten met smart te wachten op de volledig elektrische Skoda ENYAQ iV. De elektrische SUV van Skoda is veelbelovend. De elektrische auto is ruim, hoogwaardig afgewerkt en voor een elektrische auto uitstekend geprijsd. Eind 2020 zijn ze gestart met de productie van de Skoda ENYAQ iV, naar verwachting begint het automerk in april met het uitleveren van de eerste exemplaren in de iV 80 versie. Uiteraard gaat het in dat geval om de exemplaren die reeds in bestelling stonden.

Skoda Enyaq zakelijk leasen

eb je interesse in het leasen van de Skoda ENYAQ iV? De elektrische Skoda is leverbaar in twee accupakketten: 60 en 80. De Skoda ENYAQ iV 60 heeft een actieradius van 390 kilometer (WLTP) en is te leasen vanaf 496 euro per maand. De Skoda ENYAQ iV 80 heeft een actieradius van 508 kilometer (WLTP) en een leasetarief van 569 euro per maand. Beide uitvoeringen hebben een bijtelling van 12%. Afhankelijk van de gekozen uitvoering varieert de nettobijtelling tussen de 147 euro en 259 euro per maand.

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl