Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Mobility Service lanceert Private Lease met focus op pre-owned EV's

Tesla aan het opladen

Consumenten kunnen voor hun nieuwe leaseauto nu ook terecht bij ons. Met trots kondigen wij de livegang aan van ons nieuwe Private Lease product, dat volledig is gericht op het aanbieden van pre-owned elektrische auto’s die voldoen aan onze eigen strenge kwaliteitseisen. Hiermee breiden wij onze dienstverlening uit naar een bredere doelgroep. Onze ambitie is om heel Nederland kennis te laten maken met elektrisch rijden.

Wekelijks voorraad pre-owned elektrische auto’s op de website Wekelijks voorraad pre-owned elektrische auto’s op de website 

Tesla Model S

Dankzij de EV-HUB in Den Haag is het mogelijk om verschillende voorraadmodellen te bekijken en proef te rijden. Wekelijks wordt er een nieuwe voorraad pre-owned elektrische auto’s op de website gepubliceerd. Elektrisch rijden wordt bij ons nog aantrekkelijker gemaakt, doordat klanten gebruik kunnen maken van de SEPP-subsidie. Dit betekent dat de korting kan oplopen tot wel 2.000 euro. Voor liefhebbers van de Tesla Model S is er goed nieuws: kies je voor Private Lease bij Mobility Service dan blijft het recht op gratis superchargen in stand, mits van toepassing.

Gratis accucheck bij Mobility Service 

Om ervoor te zorgen dat klanten met vertrouwen een keuze kunnen maken, zijn alle auto’s voorzien van een nauwkeurig rapport van de onafhankelijke tester van AVILOO. Zo zijn ze direct op de hoogte van de technische staat van de auto. 

Alles digitaal: van online aanvraag tot ondertekenen

Alle leasecontracten voldoen aan het Keurmerk Private Lease. Het proces van online aanvraag tot het ondertekenen van het leasecontract, is volledig gedigitaliseerd. Klanten kunnen eenvoudig en vrijblijvend een pre-owned elektrische auto aanvragen via de website. Zodra de definitieve keuze is gemaakt, kan de aanvraag onmiddellijk in gang worden gezet.

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl