Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Eerste Tesla Cybertruck geproduceerd

Tesla Cybertruck

Eindelijk was het zover! In de Tesla-fabriek in Texas is de allereerste Tesla Cybertruck door het toegewijde team gebouwd. Dit langverwachte moment, waar velen dachten dat het nooit zou komen, heeft Tesla na een vertraging van twee jaar eindelijk weten te realiseren. Hiermee heeft het bedrijf een belangrijke mijlpaal bereikt.

Tesla team onthuld eerste Tesla Cybertruck

Tesla team bij Tesla Cybertruck

Afgelopen zaterdag deelde Elon Musk het opwindende nieuws via Twitter, vergezeld van een foto: de eerste Tesla Cybertruck, omringd door het trotse team. Volgens de berichten zou Tesla eind september beginnen met de productie van deze baanbrekende voertuigen, maar het is nog even afwachten of ze die deadline daadwerkelijk zullen halen.

Wat zeker is, is dat de Tesla Cybertruck onmiskenbaar de aandacht zal trekken. Het ontwerp van deze auto is zeer opvallend en uniek, en ademt een duidelijk thema van futurisme uit. Met zijn roestvrijstalen carrosserie van 30X-staal heeft de Cybertruck een buitengewoon futuristische uitstraling.

Er zijn nog niet veel details vrijgegeven over deze opvallende auto, maar naar verluidt kan de Tesla Cybertruck in slechts 2,9 seconden de 100 kilometer per uur bereiken en heeft hij een indrukwekkend rijbereik van 500 mijl. Tesla beweert dat de Cybertruck een laadvermogen heeft van maar liefst 7.500 kg met een laadbak van 1,98 meter en een maximale trekcapaciteit van 14.000 pond.

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl