Beoordeeld met 9,3
085 4871441

7 verborgen geheimen van de Tesla Model 3

Tesla Model 3

De Tesla Model 3 heeft de elektrische automarkt veroverd en is een van de meest populaire elektrische auto's ter wereld geworden. Maar zelfs voor doorgewinterde Tesla-rijders zijn er nog verborgen geheimen en functies die niet direct voor de hand liggen. In dit artikel onthullen we enkele van de minder bekende, maar fascinerende functies van de Tesla Model 3 die je wellicht nog niet kende… Dus lees gauw verder en laat je verrassen! Rijd jij een Tesla Model 3 en zijn we een vergeten? Laat het ons weten! 

1. Personaliseer het instrumentenpaneel met jouw favoriete apps

Touchscreen Tesla Model 3

De Tesla Model 3 komt met een standaard weergave op het centrale touchscreen. Wat echter minder bekend is, is dat je deze weergave volledig kunt personaliseren door je favoriete apps toe te voegen en de apps die je minder vaak gebruikt te verwijderen. Zo zorg je ervoor dat jouw touchscreen-ervaring in de Tesla Model 3 helemaal aansluit bij jouw voorkeuren.

2. Atari-spellen

Atari-spellen

Herleef de nostalgie van de jaren 80 met Atari-spellen op je Model 3! Tesla heeft enkele klassieke Atari-spellen in het infotainmentsysteem ingebouwd, zoals "Missile Command", "Asteroids" en "Centipede". Sluit een USB-gamecontroller aan en nodig je passagiers uit voor een leuke speelsessie tijdens het opladen of tijdens het wachten.

3. Wasstraatmodus

Wasstraatmodus

De Tesla Model 3 beschikt zelfs over een Wasstraatmodus! In het menu kun je de Wasstraatmodus vinden onder 'Bediening', ‘Service’ en dan klik je de ‘Wasstraatmodus’ aan. Met deze handige functie worden alle ramen gesloten, de laadpoort vergrendeld en de ruitenwissers, Bewakingsmodus, wegloopvergrendeling en parkeersensoren worden uitgeschakeld. 

4. Kerstman-modus

Kerstman-modus

Ben je net zo’n fan van Kerst zoals ik? Dan ga je erg blij worden van deze gave functie! De Tesla Model 3 heeft namelijk een Kerstman-modus. Waarbij de Tesla verandert in een slee met een kerstman erin, daarbij kun je de functies ‘klingel de hele weg’ en ‘gejuich verspreiden’ aanzetten. Wat een heerlijke functie om alvast goed in de kerstsfeer te komen!

5. Joe Mode

Joe Mode

Voor bestuurders met kinderen opgelet: deze functie zou nog weleens een uitkomst kunnen zijn om je kinderen laten doorslapen tijdens autoritten. De Joe Modus verlaagd het volume van de geluidssignalen. Het lagere volume is overigens nog wel steeds hoog genoeg, om de bestuurder te waarschuwen. 

6. Boombox

Boombox

Nog zo’n grappige functie in de Tesla Model 3 is de ‘Boombox’. Zodra de auto geparkeerd is kun je met de mensen om je heen een grapje uithalen door het claxongeluid van de Tesla Model 3 te vervangen voor bijvoorbeeld een ‘scheet’ geluid. Wij hebben de Boombox uiteraard ook zelf even getest, en hebben er in ieder geval veel lol om gehad. 

7. Over-the-air updates (OTA):

Tesla is een pionier op het gebied van ‘over-the-air’ (OTA) software-updates. Deze OTA-updates kunnen niet alleen de prestaties en efficiëntie van de auto verbeteren, maar ze kunnen ook nieuwe, toffe functies toevoegen, zoals verbeterde autonome rijmogelijkheden, nieuwe entertainmentopties en beveiligingsupdates. Dit betekent dat de Tesla Model 3 steeds beter wordt naarmate de tijd verstrijkt, zonder dat de eigenaar naar de dealer hoeft te gaan.

De Tesla Model 3 is niet alleen een efficiënte en innovatieve elektrische auto, maar herbergt ook tal van leuke en praktische functies die niet direct zichtbaar zijn. Dus, de volgende keer dat je in je Model 3 stapt, vergeet dan niet om op ontdekkingsreis te gaan en te genieten van de vele verborgen geheimen die deze auto te bieden heeft!

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl