Mobility Service Nederland

De tankpas & laadkey

Een tankpas of een laadkey voor je leaseauto regelen. 

Tanken of opladen in het binnen- en buitenland, parkeren of naar de carwash met je leaseauto? Het is allemaal mogelijk met de tankpas en laadkey van Mobility Service Nederland. Voor slechts 5 euro per maand kun jij je tankpas online zelf samenstellen en zorgeloos tanken of laden.

Laadkey voor je elektrische en plug-in hybride auto

Rijd je in een (volledig) elektrische auto? Dan ontvang je een laadkey. Deze is gekoppeld aan je tankpas. Met behulp van deze laadkey kun je jouw plug-in hybride of elektrische auto opladen bij alle openbare oplaadpunten in Nederland en snellaadstations van Fastned. Tenslotte is het mogelijk om de laadkey te gebruiken op eigen laadpunten, bijvoorbeeld thuis of op kantoor.

Opladen met mijn laadkey

Nadat de leaseauto is afgeleverd ontvang je de laadkey binnen twee werkdagen via het door jouw opgegeven adres. Voor de laadkey heb je geen pincode nodig. 

Stel je tankpas samen 

Naast tanken kun je aanvullende opties aan de tankpas toevoegen. Stel je tankpas samen en vraag ‘m meteen aan.

    • Tanken (5 euro per maand)
    • Elektrisch laden (2,75 euro per maand)
    • Afrekenen bij wasstraten
    • Parkeren in Q-park parkeergarages en P+R terreinen met Yellowbrick (0,25 euro per transactie)
  • Internationaal tanken (2,50 euro per maand)

Houd er rekening mee dat aanvullende opties geactiveerd zijn, voordat je er gebruik van kunt maken. Afhankelijk van de gemaakte afspraken met jouw werkgever kunnen wij op verzoek van de werkgever de opties aanzetten.

Tanken met mijn tankpas

Nadat de leaseauto is afgeleverd ontvang je de tankpas binnen twee werkdagen op het door jouw opgegeven adres. De bijbehorende pincode ontvang je per e-mail.

Een Mobility Service Nederland tankpas aanvragen

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl