Mobility Service Nederland

De brandstofpas

Een brandstofpas voor de leaseauto regelen. 

Tanken of opladen in het binnen- en buitenland, parkeren of naar de carwash met je leaseauto? Het is allemaal mogelijk met de brandstofpas van Mobility Service Nederland. Voor slechts 5 euro per maand kun je de brandstofpas online samenstellen en zorgeloos tanken of laden.

Zorgeloos tanken of laden 

Met de brandstofpas van MTc is het mogelijk om bij alle tankstations in Nederland te tanken. Alle aaneengesloten tankstations in het buitenland zijn te herkennen aan het DKV-logo.

Elektrische auto of plug-in hybride auto opladen met de combipas 

Rijd je in een (volledig) elektrische auto? Dan ontvang je een combipas. Met behulp van deze combipas kun je een plug-in hybride of een elektrische auto opladen bij alle openbare oplaadpunten en snellaadstations in Nederland. Het is tevens mogelijk om met deze combipas thuis of op kantoor op te laden. 

Beschikbare oplaadpunten in Nederland

Er zijn verschillende websites die je kunt raadplegen om de beschikbare oplaadpunten in Nederland te bekijken: www.oplaadpalen.nl, www.oplaadpunten.nl en www.thenewmotion.nl. Om optimaal gebruik te maken van de combipas is het verstandig om de app van NewMotion, Smoov en Fastned te downloaden.

Pincode brandstofpas

Nadat de leaseauto is afgeleverd ontvang je de brandstofpas binnen twee werkdagen via het opgegeven adres. Iedere brandstofpas is voorzien van een pincode. Via de website www.mtc.nl/pincode kun je binnen acht dagen de pincode bekijken.

Stel je brandstofpas samen

Stel je brandstofpas samen en vraag ‘m meteen aan.

    • Tanken (5 euro per maand)
    • Elektrisch laden (2,75 euro per maand)
    • Afrekenen bij wasstraten
    • Parkeren in Q-park parkeergarages en P+R terreinen met Yellowbrick (0,25 euro per transactie)
    • Internationaal tanken (2,50 euro per maand)

Houd er rekening mee dat aanvullende diensten geactiveerd zijn, voordat je er gebruik van kunt maken. Afhankelijk van de gemaakte afspraken met jouw werkgever kunnen wij op verzoek van de werkgever de opties aanzetten.

Een Mobility Service Nederland tankpas aanvragen

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl