Mobility Service Nederland

De brandstofpas

Een brandstofpas voor de leaseauto regelen. 

Tanken of opladen in het binnen- en buitenland, parkeren of naar de carwash met je leaseauto? Het is allemaal mogelijk met de brandstofpas van Mobility Service. Voor slechts 5 euro per maand kun je de brandstofpas online samenstellen en zorgeloos tanken of laden.

Zorgeloos tanken of laden 

Met de brandstofpas van MTc is het mogelijk om bij alle tankstations in Nederland te tanken. Alle aaneengesloten tankstations in het buitenland zijn te herkennen aan het DKV-logo.

Elektrische auto of plug-in hybride auto opladen met de combipas 

Rijd je in een (volledig) elektrische auto? Dan ontvang je een combipas. Met behulp van deze combipas kun je een plug-in hybride of een elektrische auto opladen bij alle openbare oplaadpunten en snellaadstations in Nederland. Bij een laadpas heb je geen pincode nodig. Je kunt direct gebruikmaken van de laadpas.

Beschikbare oplaadpunten in Nederland

Er zijn verschillende websites die je kunt raadplegen om de beschikbare oplaadpunten in Nederland te bekijken: oplaadpalen.nl, oplaadpunten.nl en thenewmotion.nl. Om optimaal gebruik te maken van de combipas is het verstandig om de app van NewMotion, Smoov en Fastned te downloaden.

Pincode brandstofpas

Nadat de leaseauto is afgeleverd ontvang je de brandstofpas binnen twee werkdagen via het opgegeven adres. Iedere brandstofpas is voorzien van een pincode. In de begeleidende brief staat rechtsboven onder het kopje ‘pincode’ welke instructiemethode voor jou van toepassing is.

Er zijn twee mogelijkheden om je pincode op te halen: online en separaat via een brief. In de meeste gevallen kun je de pincode online ophalen. Houd er rekening mee dat je hiervoor een account aanmaakt via de portal van MTc. Zie hieronder welke opties van toepassing zijn:

  • Online: via de website mtc.nl/pincode kun je de pincode ophalen. Houd er rekening mee dat de pincode na vier dagen is verlopen. Indien je de pincode te laat hebt geactiveerd, moeten we een nieuwe pincode voor je aanvragen.
  • Verstuurd: De pincode is separaat in een begeleidende brief per post verstuurd.

Foutieve pincode

Vervelend dat de pincode niet werkt. Als de pincode 3x fout is ingevoerd wordt de brandstofpas 48u geblokkeerd. Hierna wordt de brandstofpas weer geactiveerd en kun je deze weer gebruiken met de eerder bekende pincode.

Mocht je de pincode vergeten zijn of ontbreken, dan kunnen wij een nieuwe pincode voor je opvragen. Dit verzoek kun je e-mailen naar info@mobilityservice.nl. Hiervoor hebben wij het volgende van je nodig. Jouw NAW gegevens, bedrijfsnaam en kenteken van de auto. Wij sturen de pincode per post binnen enkele werkdagen naar je toe!

Hoe kan ik mijn brandstof declareren?

De snelste weg om je brandstofkosten te declareren is via de app van MultiTankcard. Via de App Store/Google Play is deze app te downloaden.

Heb je de app nog niet eerder gebruikt?

Via de app kan je een account aanmaken door aan te geven dat je een nieuwe gebruiker bent. Vervolgens vul je een gebruikersnaam in en kies je een wachtwoord. Zodra je account geactiveerd is kan je in de app je brandstofpas koppelen. Houd hierbij rekening dat je de eerste drie cijferreeksen op de brandstofpas en de bijbehorende pincode invoert. Dit geldt ook voor de laadpassen.

Hoe dien ik een declaratie in via de app?

Via de app kan je heel gemakkelijk declaraties indienen door je contactgegevens in te vullen en de bijbehorende foto’s van de bon toe te voegen. Binnen twee weken stort MultiTankcard het gedeclareerde bedrag terug op het ingevoerde bankrekeningnummer.

Een Mobility Service brandstofpas aanvragen

Houd er rekening mee dat aanvullende diensten geactiveerd zijn, voordat je er gebruik van kunt maken. Afhankelijk van de gemaakte afspraken met jouw werkgever kunnen wij op verzoek van de werkgever de opties aanzetten.
Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl