Beoordeeld met 9,3
085 4871441

Polestar 4 vanaf nu te bestellen

Polestar 4

Vanaf nu is het mogelijk om de Polestar 4 vooruit te bestellen. Deze nieuwe toevoeging aan het Polestar-gamma begint bij een consumentenprijs van 64.800 euro en is beschikbaar voor zakelijke lease vanaf 899 euro. Als de tweede SUV in het assortiment van dit automerk, combineert de Polestar 4 het beste van twee werelden: de aerodynamica van een SUV coupé en de ruimte van een traditionele SUV. Benieuwd naar wat deze auto nog meer te bieden heeft? Lees snel verder!

Prijs Polestar 4

Polestar 4

De Polestar 4 komt in twee verschillende configuraties: de Long Range Single Motor en de Dual Motor. Als je kiest voor de Long Range Single Motor, moet je rekening houden met een startprijs van €64.800. Als je daarentegen de voorkeur geeft aan de Dual Motor met een indrukwekkend vermogen van 400 kW (544 pk), zal je iets meer moeten investeren, met een instapprijs van €72.800. De prijzen zijn echter exclusief eventuele extra opties zoals een andere lakkleur, interieurkleur, velgen, pakketten of een trekhaak, die aan de totaalprijs worden toegevoegd.

Actieradius van 560 kilometer (WLTP) van de Polestar 4

De Polestar 4 Long Range Dual Motor heeft een indrukwekkende WLTP-geteste actieradius van 560 kilometer. Kies je voor de Long Range Single Motor, dan profiteer je zelfs van 40 extra kilometers rijbereik. Beide varianten bieden een moeiteloze snellaadervaring met een capaciteit van 200 kW DC. Openbaar opladen vormt evenmin een uitdaging voor dit gloednieuwe model, want de Polestar 4 kan bij openbare laadstations opladen met een maximaal vermogen van 22 kW AC. Daarbovenop is de laadklep geautomatiseerd, wat het gebruiksgemak vergroot.

Maar de Polestar 4 heeft meer te bieden dan alleen snel opladen. Deze auto is uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder bidirectioneel opladen (V2L), waarmee de auto stroom kan leveren aan andere apparaten. Bovendien beschikt de auto over een warmtepomp, wat betekent dat voor functies zoals het voorverwarmen van het interieur geen beroep hoeft te worden gedaan op de accu van de auto.

Marktintroductie van de Polestar 4 begin 2024

Overweeg je om een Polestar 4 aan te schaffen of zakelijk te leasen voor een maandelijks tarief van 899 euro? De officiële marktintroductie van de Polestar 4 staat gepland voor begin 2024, maar je hebt nu al de mogelijkheid om een exemplaar vooruit te bestellen. Tegen het begin van 2024 wordt de pre-order omgezet in een definitieve bestelling, waarbij tevens een verwachte leverdatum wordt gecommuniceerd. Met de komst van dit nieuwe model breidt Polestar hun elektrische vloot, inclusief de Polestar 2 en Polestar 3, steeds verder uit.

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl