Beoordeeld met 9,3
085 4871441

9 redenen om de EV-Experience in Zandvoort te bezoeken

Kia EV6 op circuit Zandvoort

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de kracht van elektrische auto's? Geen probleem, want wij hebben het perfecte evenement voor jou in petto: de EV-Experience! Van 21 tot en met 23 september 2023 wordt het wereldberoemde circuit van Zandvoort omgebouwd tot dé plek voor alles wat met elektrische auto's te maken heeft.

1. Jouw kans om EV's te rijden op het circuit van Zandvoort

EV Experience Circuit Zandvoort

Bij dit evenement krijg je de kans om de nieuwste elektrische modellen zelf te verkennen. Neem plaats in de nieuwste modellen en ontdek zelf alle technologische snufjes. En het meest opwindende aspect? Tijdens de EV-Experience kun je proefrijden in de allernieuwste modellen, rechtstreeks op het circuit! Ervaar de krachtige acceleratie en laat je verbazen door de indrukwekkende actieradius en comfortabele rit.

2. Maak op dezelfde plek proefritten in de nieuwste modellen

Bij de EV-Experience krijg je de gelegenheid om op één locatie verschillende elektrische auto's zelf uit te proberen. Of je nu geïnteresseerd bent in een Tesla, BMW of Hyundai, alle bekende automerken zullen aanwezig zijn, waardoor je ruime keuze hebt. Ontdek het plezier van elektrisch rijden en maak een keuze uit meer dan 100 elektrische auto's. Zelfs als je nog geen ervaring hebt met elektrische auto's, is dit dé kans om te ontdekken of het iets voor jou is. Je zult snel merken dat het rijden in een elektrische auto zeer comfortabel is. Daarnaast staan elektrische auto's bekend om hun indrukwekkende acceleratie. Ervaar het zelf en vorm je eigen mening.

3. Maak kennis met onze EV-experts en stel al je vragen in onze VIP-box

Met meer dan een decennium aan praktijkervaring in elektrische auto's, zijn wij de aangewezen experts om je te informeren over de nieuwste modellen, actieradius, laadsnelheid, laadpassen, laadpalen en meer. Onze ervaren EV-experts hebben persoonlijk meer dan 60 elektrische auto's bestuurd, wat hen in staat stelt om uitgebreid hun eigen praktijkervaringen te delen. Of je nu vragen hebt over het zakelijk leasen van een elektrische auto of andere onderwerpen, wij zijn er om je uitgebreid advies te geven. Daag ons uit en stel je vragen aan onze EV-experts tijdens de EV-Experience.

4. Maak kennis met Robert Doornbos en Wouter Karssen

Op zaterdag 23 september tussen 11.30 uur en 12.00 uur zal niemand minder dan Robert Doornbos, voormalig F1-coureur, aanwezig zijn. Hij zal tijdens het evenement zijn ervaringen met elektrische auto's delen en zijn visie op de toekomst van elektrische auto's presenteren. Dit is een unieke gelegenheid om Robert te ontmoeten en als gepassioneerde F1-liefhebber te luisteren naar zijn verhalen.

Maar dat is niet alles, want op vrijdag 22 september kun je live de BNR Nationale Autoshow bijwonen, gepresenteerd door Wouter Karssen en Meindert Schut, rechtstreeks vanaf het circuit.

5. Proefritten voor kinderen met mini EV's en een springkussen

Niet alleen volwassenen kunnen genieten van de vele activiteiten, maar je kunt ook zonder zorgen je kinderen meenemen naar de EV-Experience. Dit evenement biedt namelijk ook de mogelijkheid voor kinderen om een ritje te maken in de mini EV's, zoals een elektrische mini Tesla. Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen de kinderen ook hun energie kwijt op het springkussen.

6. Ervaar zelf autonoom rijden

Wil je ontdekken hoe het voelt om in een zelfrijdende auto te zitten? Dankzij de geavanceerde technologie zijn sommige elektrische auto's nu in staat om gedeeltelijk autonoom te rijden. Je kunt dit zelf ervaren tijdens de EV-Experience! Het beste van alles is dat je niet eens hoeft te sturen, want de Autopilot neemt dit voor je over. Hierdoor wordt elektrisch rijden nog eenvoudiger en comfortabeler gemaakt.

7. Laat je inspireren tijdens allerlei workshops

Er zijn gedurende de dag diverse workshops over het onderwerp 'elektrisch rijden', waar je van kunt genieten. Laat je verrassen en dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van elektrische auto's.

8. Kom alles te weten over elektrische auto's, fietsen én bedrijfswagens

Tijdens de EV-Experience staan er in de pitstraat en op de paddock de nieuwste elektrische auto's voor je klaar. De pitboxen zijn omgetoverd tot pop-up winkels van verschillende merken en leveranciers. Maar het draait niet alleen om kijken, want je kunt ook een proefrit maken met de nieuwste, elektrische modellen. Kun je er geen genoeg van krijgen? Naast elektrische auto's zullen er ook e-bikes, steps, scooters en elektrische motoren aanwezig zijn.

9. Netwerken

Donderdag en vrijdag staan bekend als de ideale dagen voor zakelijke professionals. De workshops en sessies zijn specifiek gericht op dit publiek. Naast de talloze activiteiten en testritten biedt het evenement ook volop mogelijkheden om te netwerken met andere liefhebbers van elektrische auto's. Vergroot je professionele netwerk tijdens het meest belangrijke EV-evenement van het jaar.

Mobility licenseplate

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 441 info@mobilityservice.nl