Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Volkswagen ID.5 voorraad

Direct rijden
Geen wachttijd
12+ jaar EV-ervaring

Volkswagen ID.5 voorraad

Volkswagen had in de ID-serie nog geen elektrische SUV-coupé en de regel is: zonder elektrische SUV-coupé, doe je niet mee. Tijd dus om een nieuw model te introduceren. Heel veel verschil met de Volkswagen ID.4 is er niet, behalve een sportiever uiterlijk en een aflopende daklijn. Deze vloeiende lijnen zorgen ervoor dat het duurzame karakter van de Volkswagen ID.5 toch een sportief tintje krijgt, inclusief spoiler op de dakrand.

Waarom kiezen voor een Volkswagen ID.5?

De nieuwe ID.5 is een mooie optie voor de zakelijke rijder. Door het accupakket van 77 kWh-accupakket, heeft de nieuwe ID.5 een theoretische maximale actieradius van 520 kilometer (WLTP). Daarnaast kan deze EV ook snel opladen(135 kW DC snelladen, 11kW AC) en zul je dus niet lang stil hoeven te staan.. De Volkswagen ID5 is bovendien luxe afgewerkt en voorzien van alle opties die je kunt wensen, zoals:

  • Automatische airconditioning

  • Navigatiesysteem

  • High tech voorruit

  • Lane Assist

  • Adaptive cruise control

Wat betekent uit voorraad leverbaar?

Bij Mobility Service willen we graag snel auto's leveren, daarom bestellen we de populairste modellen altijd vooruit. Fijn voor de zakelijke rijder, want die kan zo snel rijden. Zie je op deze pagina modellen staan, dan kun je die direct rijden. Het verloop in onze actuele voorraad is erg groot, waardoor je soms een lege pagina treft. Geen zorgen, want je kunt altijd een Volkswagen ID.5 samenstellen. Wij zorgen er dan voor dat de juiste uitvoering met de juiste opties snel bij jou geleverd word, tegen een scherp tarief.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl