Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Volkswagen ID.3 voorraad

Direct rijden
Geen wachttijd
12+ jaar EV-ervaring

Volkswagen ID.3 voorraad

De Volkswagen ID.3 is precies wat je van Volkswagen gewend bent. Deze nieuwe volkswagen is volledig elektrisch en bevat alle luxe en comfort die je gewend bent van Volkswagen. Zo heb je beschikking over adaptive cruise control, keyless access, verwarmbare voorstoelen, slimme navigatie en een massagefunctie.

Wat betekent uit voorraad leverbaar?

Bij Mobility Service vinden we het belangrijk dat onze zakelijke rijders zo snel mogelijk kunnen rijden in hun nieuwe ID.3. Daarom bestellen we altijd voorraad. Hierdoor hebben we op onze locaties in Eelde, Zwolle en Den Haag genoeg auto's staan die gelijk gereden kunnen worden, zonder lange wachttijd. Alle voorraad Volkswagen ID.3, 4 en 5 vind je terug op de voorraadpagina. Staat hier geen auto voor jou bij? Niet getreurd, je kunt ook altijd een Volkswagen ID.3 zelf samenstellen. Dan doen wij onze uiterste best deze zo snel mogelijk bij jou te leveren.

Proefrit maken in de Volkswagen ID.3?

Ben je geen Volkswagen gewend en wil je graag eerst een keer een proefrit maken in de Volkswagen ID.3? Vraag dan vandaag nog een proefrit aan en ervaar hoe het is om in een Volkswagen te rijden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben jij al overtuigd van de rijeigenschappen van de Volkswagen ID.3 en wil je deze graag zakelijk leasen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte op.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl