Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Skoda Enyaq iV voorraad

Direct rijden
Geen wachttijd
12+ jaar EV-ervaring

Skoda Enyaq iV voorraad

De Skoda Enyaq iV is een typische Skoda, maar dan elektrisch. De nieuwe elektrische SUV van Skoda is een echte hit. De auto is bij uitstek geschikt voor de Nederlandse markt. De optelsom van ruimte, moderne looks en trekmogelijkheden zal voor veel mensen genoeg zijn om te kiezen voor deze Skoda. Wil jij graag een Skoda leasen? Kijk dan snel verder, want wanneer er modellen op deze pagina staan, hebben wij de Skoda Enyaq iV op voorraad. Staan die er niet? Geen zorgen, we kunnen deze vaak toch leveren zonder lange wachttijden.

Wat betekent uit voorraad leverbaar?

Bij Mobility Service vinden we het erg belangrijk dat jij als klant snel kunt rijden in de auto die je wenst. Wil jij graag een Skoda Enyaq iV, dan gaan wij dat voor je regelen! De auto's op deze pagina zijn direct uit voorraad leverbaar. Wil je liever zelf een Skoda Enyaq iV samenstellen, zodat je bijvoorbeeld kunt genieten van het donker getinte panoramadak of de sportieve RS uitvoering? Kies dan voor het zelf samenstellen van jouw eigen nieuwe Skoda Enyaq iV.

Proefrit maken in de Skoda Enyaq iV?

Wil je liever eerst ervaren hoe het is om in een Skoda Enyaq iV te rijden? Vraag dan vandaag nog een proefrit aan, zodat je kunt ervaren hoe het rijdt in de nieuwe Skoda met aflopende daklijn, verschillende rij assistenten en head up display.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hoeven wij jou niet te overtuigen van de kwaliteiten ven Skoda? Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte op en wie weet heb jij dan zeer binnenkort een nieuwe Skoda Enyaq iV op de oprit staan.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl