Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Opel Mokka Electric voorraad

Direct rijden
Geen wachttijd
12+ jaar EV-ervaring

Opel Mokka Electric voorraad

Opel is hard bezig om het aanbod elektrische auto’s diverser te maken. Naast de Opel Ampera-e en de Opel Corsa Electric is er nu een nieuwe elektrische crossover – de Opel Mokka Electric – uitgebracht. De nieuwe Opel Mokka Electric is het nieuwe gezicht van Opel en met deze auto willen zij een nieuwe richting in slaan. Het automerk wil het elektrisch rijden nóg aantrekkelijker te maken door een elektrische variant uit te brengen die veel gelijkenissen heeft met de brandstof variant. De Opel Mokka Electric heeft een snellaadvermogen van 100 kWh en een actieradius van 322 kilometer (WLTP). Zo sta je nooit lang stil. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Check dan snel over voorraad is.

Wat betekent uit voorraad leverbaar?

Ben je op zoek naar een Opel Mokka Electric, dan is de Mobility Service voorraad the place to be. Hier vind je alle Opel Mokka Electric's die wij op dit moment op voorraad hebben staan. Deze zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor je geen last hebt van lange wachttijden. Zeker in tijden van autoschaarste en een groot chiptekort is dat een groot voordeel! Staan er geen auto's op deze pagina, dan is dat gelukkig ook geen reden tot paniek. Je kunt de Opel Mokka Electric ook helemaal zelf samenstellen, dan zorgen wij dat jouw zakelijke leaseauto zo snel mogelijk op de oprit komt te staan.

Wil je eerst een proefrit in de Opel Mokka Electric maken?

Heb je nog nooit in een Opel MMokka Electric gereden en ben je nieuwsgierig wat deze crossover je allemaal kan bieden? Plan dan vandaag nog een proefrit in.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Opel Mokka Electric zakelijk leasen

Hoeven we jou niet meer te overtuigen van de kwaliteiten van Opel en wil jij de Opel Mokka Electric zakelijk leasen? Vraag dan een offerte op maat aan en dan zullen wij een voorstel doen op basis van jouw gewenste looptijd en kilometrage.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl