Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Opel Corsa Electric voorraad

Direct rijden
Geen wachttijd
12+ jaar EV-ervaring

Opel Corsa Electric voorraad

De volledig elektrische Opel lijkt qua design verrassend veel op de benzinevariant, maar heeft de fijne rijeigenschappen van een elektrische auto. De Corsa Electric is standaard rijk uitgerust, maar blijft betaalbaar, waardoor veel zakelijke rijders kiezen voor deze elektrische hatchback.

Wat betekent uit voorraad leverbaar?

De Opel Corsa Electric kun je direct rijden. De kleuren en uitvoeringen waarin wij de Opel Corsa Electric beschikbaar hebben, zie je hierboven. Staan hier geen auto's of wil je liever andere opties of een andere kleur? Geen probleem! We bestellen jouw samengestelde Corsa Electric gelijk voor je.. Hou dan wel rekening met een langere levertijd.

Proefrit maken in de Opel Corsa Electric?

Wil jij de Opel Corsa Electric graag eerst proefrijden? Je bent van harte welkom op een van onze vestigingen om een proefrit te maken. Neem contact op en we zullen snel een proefrit voor je inplannen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben jij overtuigd van de Opel Corsa Electric en wil jij deze graag zakelijk leasen met de beste service? Je bent van harte welkom bij Mobility Service. Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl