Beoordeeld met 9,3
085 4871400

MG MG5 Electric voorraad

Direct rijden
Geen wachttijd
12+ jaar EV-ervaring

MG MG5 Electric voorraad

De MG5 Electric is de eerste volledig elektrische stationwagen van Nederland. Het Chinese automerk staat bekend om zijn betaalbare modellen. Dit geldt ook voor de MG5 Electric, deze EV is betaalbaar, ruim en heeft een rijbereik van ruim 380 kilometer. Juist voor de zakelijke rijder die juist op zoek is naar een stationwagen voor dagelijks gebruik is de MG5 Electric absoluut het overwegen waard.

Wat betekent uit voorraad leverbaar?

Uit voorraad leverbaar betekent dat de auto per direct geleverd kan worden door Mobility Service. De kleur waarin wij deze EV beschikbaar hebben, zie je hierboven. Wil je liever andere opties of een andere kleur? Geen probleem! We bestellen de MG5 Electric van jouw voorkeur gelijk voor je.. Houd dan wel rekening met een langere levertijd.

Proefrit maken in de MG5 Electric?

Wil jij de MG5 graag eerst testen? We snappen als geen ander dat je nieuwsgierig bent naar de rijeigenschappen van de MG5 Electric. Daarom kun je op een van onze vestigingen terecht om een proefrit te maken. Neem contact op en we zullen snel een proefrit voor je inplannen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben jij overtuigd van de MG5 Electric en wil jij deze graag zakelijk leasen met de beste service? Je bent van harte welkom bij Mobility Service. Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl