Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Mercedes EQS voorraad

Direct rijden
Geen wachttijd
12+ jaar EV-ervaring

Mercedes EQS voorraad

De nieuwe Mercedes EQS is het absolute topmodel van het merk op het gebied van elektrisch rijden. De auto is voorzien van moderne laadtechniek, een groot accupakket, een hoge efficiëntie en is bovenal prachtig afgewerkt. Qua design heeft Mercedes duidelijk gekeken naar de bekende ‘druppel-vorm’ om te zorgen dat de efficiëntie zo hoog mogelijk is met zo laag mogelijke luchtweerstand. De looks zijn naar smaak aan te passen, kies je de sportieve AMG-Line dan krijg je grote velgen, sportieve bumpers en een stoer uiterlijk. Wil je juist meer luxe, dan kan je kiezen voor chique Luxury Line waarin de auto juist subtiel en luxe is uitgedost.

Van binnen is de EQS prachtig afgewerkt waarbij gebruik gemaakt is van mooie en hoogwaardige materialen. Optioneel is de auto uit te rusten met het zogenaamde Hyperscreen, een groot scherm van links naar rechts met een oppervlakte van maar liefst 56 inch!

Wat betekent uit voorraad leverbaar?

Bij Mobility Service werken we vaak met voorraad-EV's. Hierdoor kun je snel rijden. Doordat dit zo snel gaat, wisselt de voorraad sterk. Wil jij graag snel rijden in een Mercedes EQS en zie je een model op deze pagina staan? Vraag dan snel een offerte op. Natuurlijk kunnen we ook een nieuwe EQS voor je bestellen. Wellicht heb je speciale wensen, gelukkig kun je bij Mobility Service jouw Mercedes EQS precies zo samenstellen als je zelf wilt.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl