Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Kia EV6 voorraad

Direct rijden
Geen wachttijd
12+ jaar EV-ervaring

Kia EV6 voorraad

Na het grote succes van de elektrische auto’s Kia e-Niro en de e-Soul, is het geen verrassing dat de fabrikant met nieuwe Kia voertuigen komt. Was jij al gecharmeerd van de vorige modellen, dan stellen we je graag voor aan het nieuwste model: de Kia EV6. Een stoere, krachtige en volledig elektrische crossover. De EV6 is gebouwd op het nieuwe Electric-Global Modular Platform, hij deelt dit platform met de nieuwe Hyundai IONIQ 5.

De Kia EV6 is er in zes verschillende modellen: Air, Plus, Plus Advanced, GT-Line en GT. De EV6 komt met een accupakket van 58 kWh en 77,4 kWh. De GT-Line en de GT komen alleen beschikbaar met het grotere 77,4 kWh accupakket. Daarnaast kan je ook nog kiezen tussen achterwiel en vierwielaandrijving.

Wat betekent uit voorraad leverbaar?

Bij Mobility Service willen we auto's graag zo snel mogelijk leveren. Dit houdt in dat we auto's vaak in voren bestellen, zodat jij snel kunt rijden. Staan op deze pagina verschillende auto's afgebeeld, dan heb je geluk! Deze EV6's hebben wij op voorraad en kunnen we direct leveren. Hierdoor kun je 'm vaak nog deze week rijden! Staan er geen auto's afgebeeld, dan is dat geen reden tot paniek. In dat geval kun je altijd zelf een EV6 samenstellen, zodat we precies de auto leveren die bij jouw wensen past.

Proefrit maken in de Kia EV6?

WIl je eerst ervaren hoe het is om te rijden in de EV6? Vraag dan vandaag een proefrit aan en ervaar zelf de rijeigenschappen van deze steengoede EV.

Vraag vrijblijvend een offerte op van de Kia EV6

Wil je graag weten wat jouw Kia EV6 leaseprijs is? Vraag dan een offerte op maat op. We zullen jou dan een voorstel doen gebaseerd op de door jou gewenste kilometrage en looptijd.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl