Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Ford Mustang Mach-E voorraad

Direct rijden
Geen wachttijd
12+ jaar EV-ervaring

Ford Mustang Mach-E voorraad

De Ford Mustang Mach-E, die geïntroduceerd is in 2019, koppelt de twee compleet verschillende werelden van Amerikaanse ‘Muscle’ cars en elektrische auto’s aan elkaar. Niet voor niets maakt Ford gebruik van de naam ‘Mustang’. De volledig elektrische luxe SUV is ontworpen met zowel zakelijke rijders als avonturiers in gedachten. Met een krachtige elektromotor, een groot accupakket en een uitgebreid pakket aan opties en rijhulpsystemen, biedt de Mustang Mach-E een uitstekende rij-ervaring.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de Ford Mustang Mach-E en ervaar de perfecte balans tussen zakelijke functionaliteit en avontuurlijke prestaties. Deze auto is het ultieme statement voor zakelijke rijders die op zoek zijn naar the best of both worlds!

Wat betekent uit voorraad leverbaar?

Bij Mobility Service werken we vaak met voorraad-EV's. Hierdoor kun je snel rijden. Doordat dit zo snel gaat, wisselt de voorraad sterk. Wil jij graag snel rijden in een Ford Mustang Mach-E en zie je een model op deze pagina staan? Vraag dan snel een offerte op. Natuurlijk kunnen we ook een nieuwe Mach-E voor je bestellen. Wellicht heb je speciale wensen, gelukkig kun je bij Mobility Service jouw Ford Mustang Mach-E precies zo samenstellen als je zelf wilt.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl