Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Cupra Born voorraad

Direct rijden
Geen wachttijd
12+ jaar EV-ervaring

Cupra Born voorraad

We kennen Cupra natuurlijk allemaal als het submerk van SEAT, maar inmiddels is de racetak uitgegroeid tot een volwaardig op zichzelf staand merk met de focus op elektrische auto's. De Cupra Born is de eerste elektrische auto en ademt het sportieve uiterlijk echt uit. Met veel eigenschappen van de Volkswagen ID.3, heeft de Cupra Born het betrouwbare van Volkswagen en het sportieve van Cupra. Een gouden combinatie, als je het ons vraagt!

Wat betekent uit voorraad leverbaar?

Uit voorraad leverbaar betekent dat de auto per direct geleverd kan worden door Mobility Service. We hebben deze leverbaar in de uitvoeringen Cupra Born Business en Cupra Born Adrenaline. Ze hebben allemaal een accupakket van 58 kWh en de elektrische Cupra's beschikken allemaal over de nieuwste opties. Denk hierbij aan: Head-up Display met augmented reality technologie, predictive adaptive cruise control, Travel assist intelligente parkeerhulp en emergency assist. De kleuren waarin wij de Cupra Born beschikbaar hebben, zie je hierboven. Staan hier geen auto's of wil je liever andere opties of een andere kleur? Geen probleem! We bestellen de Cupra Born essential, business of performance van jouw voorkeur gelijk voor je.. Hou dan wel rekening met een langere levertijd.

Proefrit maken in de Cupra Born?

Wil jij de Cupra Born business of adrenaline graag eerst testen? We snappen als geen ander dat je nieuwsgierig bent naar het sportieve design en de Born to Drive technologie Cupra. Daarom kun je op een van onze vestigingen terecht om een proefrit te maken. Neem contact op en we zullen snel een proefrit voor je inplannen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben jij overtuigd van de Cupra Born en wil jij deze graag zakelijk leasen met de beste service? Je bent van harte welkom bij Mobility Service. Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl