Beoordeeld met 9,3
085 4871400

Audi Q4 Sportback e-tron voorraad

Direct rijden
Geen wachttijd
12+ jaar EV-ervaring

Audi Q4 Sportback e-tron voorraad

De Audi Q4 Sportback e-tron heeft absoluut gelijkenissen met zijn grote broer de Audi Q8 Sportback e-tron. De basis van de elektrische auto is het MEB-platform waar de gehele Volkswagen Group gebruik van maakt. De afwerking van zowel het in- als exterieur is alles wat we van Audi mogen verwachten. Hoogwaardige materialen en de nieuwste technische snufjes zijn allemaal aanwezig in de gloednieuwe elektrische cross-coupé. Ook het kenmerkende doorlopende achterlicht is op de Audi aanwezig.

Wat betekent uit voorraad leverbaar?

Bij Mobility Service werken we vaak met voorraad-EV's. Hierdoor kun je snel rijden. Doordat dit zo snel gaat, wisselt de voorraad sterk. Wil jij graag snel rijden in een Q4 Sportback e-tron en zie je een model op deze pagina staan? Vraag dan snel een offerte op. Natuurlijk kunnen we ook een nieuwe Audi Q4 Sportback e-tron voor je bestellen. Wellicht heb je speciale wensen, zoals: doorlopende LED-achterlichten en virtual cockpit? Bij Mobility Service kun je jouw Audi Q4 Sportback e-tron precies zo samenstellen als je zelf wilt.

Proefrit maken in de Audi Q4 Sportback e-tron?

Wil jij de Audi Q4 Sportback e-tron graag eerst eens ervaren? Geen probleem! Maak vandaag nog een afspraak voor een proefrit en ervaar de rijeigenschappen van de Audi Q4 Sportback e-tron. Zo merk je of dit de zakelijke leaseauto voor jou is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben jij overtuigd van de Audi Q4 Sportback e-tron en wil jij deze graag zakelijk leasen met de beste service? Je bent van harte welkom bij Mobility Service. Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan.

Mail of bel ons
We helpen graag

085 48 71 400 info@mobilityservice.nl