Mobility Service Nederland

Winterbanden voor je leaseauto

Aandacht voor je banden, zorgt voor veel rijplezier

Wij bieden jou graag de mogelijkheid om tijdens de wintermaanden op winterbanden te rijden. 

Winterbanden bij het leasecontract inbegrepen?

Winterbanden zijn niet standaard opgenomen in het leasecontract. Je kunt op ieder gewenst moment aangeven dat je de winterbanden als extra optie wilt opnemen in het leasecontract.

Eerste keer banden wisselen

Heb je de winterbanden als extra optie opgenomen in het leasecontract, maar heb je nog niet eerder de banden gewisseld? Dan kan je online een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Profile.

Het is ook mogelijk om je banden te laten wisselen bij Kwikfit. Via de website van Kwikfit kan je een afspraak inplannen.

Al eerder de banden gewisseld?

Wil je graag winterbanden voor je leaseauto en heb je al eerder de banden gewisseld? Dan kan je een afspraak maken bij de desbetreffende leverancier (Profile, Kwikfit of een garage) waar de banden zijn opgeslagen. Weet je niet meer zeker waar de winterbanden zijn opgeslagen? Dan kun je het beste even contact met ons opnemen. Wij zoeken meteen voor je uit waar de winterbanden zijn opgeslagen.

Bandenwissel

Voor jouw eigen veiligheid is het belangrijk om regelmatig het profiel en de bandenspanning van de banden te controleren. Dit kun je doen bij Profile of bij Kwik-Fit. 

Bandschade

Bandschade wordt berekend aan de hand van de restprofieldiepte. Uitgaande van een nieuwe band met een profieldiepte van 8 mm en een vervangingsgrens van 2 mm is het effectieve (te gebruiken) profiel van een band 6 millimeter.

Bij vervanging van een band naar aanleiding van schade wordt elke millimeter restprofiel boven de 2 mm (de vervangingsgrens) doorbelast. Dit profiel had normaal gesproken nog gebruikt kunnen worden.

  • In formule: (Restprofiel in mm-2 mm(vervangingsgrens))/6 x factuurbedrag nieuwe band=doorberekening. 

Voorbeeld: Het restprofiel bedraagt 4 mm. Het factuurbedrag van de nieuwe band incl. montage is € 150,- Excl. BTW Berekening:(4mm – 2mm)/ 6 x € 150,- = € 50,- excl. BTW. Dit bedrag wordt doorbelast.

Kom je er (online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 17:30

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl