Mobility Service Nederland

William Slik

Sales & Leaseadvies

Sinds 1 februari 2020 werkt William op onze afdeling Commerciële Binnendienst. Samen met onze collega’s Janine, Lucas, Elwin en Andreas staan zij dagelijks onze klanten te woord en zorgen zij ervoor dat de klanten zo snel mogelijk met hun nieuwe leaseauto de weg op kunnen.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Wouter Prins

Onderhoud

Thom Popping

Online Sales

Edwin Groffen

Sales & Leaseadvies

Alexander Boon

Marketing

Kevin van Veen

Operations

Goletta Achterberg

Finance & Operations

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl