Mobility Service Nederland

Thom Popping

Online Sales

Sinds december is Thom toegevoegd aan het Online Sales team. Samen met Sebastiaan en Alexander pakt hij alle online salesaanvragen op die binnenkomen via onze website zakelijkelektrischleasen.nl.

Thom is het afgelopen jaar afgestuurd als Automotive engineer. De afgelopen jaren heeft hij veel sales ervaring opgedaan bij zijn vorige werkgever VodafoneZiggo. In zijn vrije tijd wielrent hij graag en gaat hij ieder jaar twee keer op reis om ’s winters te skiën en zomers te fietsen.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Paul Harms

Algemeen directeur

Ruud Maliepaard

Manager Operations

Hilda Boerma

Commercieel directeur

Martin Boer

Transport

Janine Zuidema

Sales & Leaseadvies

Kevin van Veen

Operations

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl