Mobility Service Nederland

Thom Popping

Online Sales

Thom is in 2019 afgestudeerd als Automotive Engineer. Tijdens zijn studieperiode heeft hij veel technische en commerciële ervaring opgedaan. In december 2020 is Thom daarom begonnen op de afdeling Online Sales als EV-expert. Maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en daarom besloot Thom in 2022 de switch te maken naar de rol van Projectmanager. Als spin in het web pakt hij alle projecten binnen met Mobility Service met twee handen aan. 👏🏻

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Karin Zwols

Finance & Operations

Robin Deegens

Trainee Outbound Sales

Wouter Prins

Onderhoud

Marjan Jonker

Transport

Thom Popping

Online Sales

Linda Lemmen

Operations

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl