Mobility Service Nederland

Thom Popping

Online Sales

Sinds december is Thom toegevoegd aan het Online Sales team. Samen met Sebastiaan en Alexander pakt hij alle online salesaanvragen op die binnenkomen via onze website zakelijkelektrischleasen.nl.

Thom is het afgelopen jaar afgestuurd als Automotive engineer. De afgelopen jaren heeft hij veel sales ervaring opgedaan bij zijn vorige werkgever VodafoneZiggo. In mijn vrije tijd wielrent hij graag en gaat ieder jaar twee keer op reis om ‘s winters te skiën en zomers te fietsen.

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Marco Rosenboom

Schade

Goletta Achterberg

Finance & Operations

Paul Harms

Algemeen directeur

Patrick Wiering

Transport

Tjillie Sikkema

Marketing

Martin Boer

Transport

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl