Mobility Service Nederland

Teun van Rossum

Sales & Leaseadvies

Teun is als accountmanager aanspreekpunt voor alle klanten/prospects in de Randstad. Sinds 1 januari 2020 hebben wij een tweede vestiging in Den Haag. Samen met Maickel vertegenwoordigt Teun Mobility Service in het westen van het land. Ben je op zoek naar persoonlijk leaseadvies? Voor al je vragen kun je terecht bij Teun. Hij helpt je graag verder. Morgen rijden? Geen enkel probleem!

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Evert Huizing

Purchasing

Lisan Weidgraaf

Trainee Online Sales

Tjillie Sikkema

Marketing

Peter Dirksen

Transport

Barbara Nobbe

Eerstelijns klantcontact

Johan Kroeze

Reconditioning

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl