Mobility Service Nederland

Teun van Rossum

Sales & Leaseadvies

Teun is als accountmanager aanspreekpunt voor alle klanten/prospects in de Randstad. Sinds 1 januari 2020 hebben wij een tweede vestiging in Den Haag. Samen met Maickel vertegenwoordigt Teun Mobility Service in het westen van het land. Ben je op zoek naar persoonlijk leaseadvies? Voor al je vragen kun je terecht bij Teun. Hij helpt je graag verder. Morgen rijden? Geen enkel probleem!

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Evert Huizing

Purchasing

Johan Kroeze

Reconditioning

Maickel de Jong

Sales & Leaseadvies

Jolt van der Veen

Developer

Wouter Prins

Onderhoud

Martijn Stoffers

Transport

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl