Mobility Service Nederland

Robin Deegens

Trainee Outbound Sales

In maart 2022 is Robin bij ons begonnen als Trainee Outbound Sales. De automotive is bekend terrein voor Robin, aangezien hij hiervoor bij een online autodealer gewerkt heeft. Samen met zijn collega’s van het team New Business zal hij het eerste contact leggen met nieuwe potentiële klanten. 

Je eerste auto?

Een groene BMW 728i uit 1998 met een groen interieur die ik zelf uit Duitsland heb geïmporteerd.

Je ultieme auto?

Te veel om op te noemen en elke dag verandert het, maar als ik echt moet kiezen een Porsche 911 GT3 Touring.

Je grootste autoblunder?

Met een geleende BMW X5 parkeerde ik in een parkeervak waar een laag blok beton voor lag. Uiteraard dacht ik van tevoren nog dat ik bij het wegrijden op dat blok beton moest letten, omdat het vanuit de auto niet zichtbaar was. Na vijf minuten was ik dat helaas toch weer vergeten en met het wegrijden sneuvelde toch de voorbumper van de X5…

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Andreas Noordhof

Shortlease

William Slik

Sales & Leaseadvies

Thom Popping

Online Sales

Jermaine Labordus

Reconditioning

Linda Lemmen

Operations

Wilco Burema

Sales & Leaseadvies

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl