Mobility Service Nederland

Robbert-jan de Bont

Sales & Leaseadvies

“Rijden over de National Route 40 (Argentinië). Ik heb dit nog niet gerealiseerd, maar het is een grote wens!”

Robbert-Jan is werkzaam als accountmanager op onze commerciële binnendienst. Robbert-Jan is reeds vele jaren actief in de automotive. Als klein jongetje begon hij zijn carrière bij  Land Rover. Daarna is hij gaan werken in de autolease. Sinds 2014 versterkt hij het commerciële team van Mobility Service Nederland. Naast zijn commerciële activiteiten, begeleidt hij klanten bij het opstellen van gebruikersovereenkomsten en leasereglementen.

Je ultieme auto?

Een Land Rover Defender 90.

Met de auto op vakantie

Rijden over de National Route 40 (Argentinië). Ik heb dit nog niet gerealiseerd, maar het is een grote wens!

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Gerwin Kremer

Sales & Leaseadvies

Inge Mier

Finance & Operations

Johan Kroeze

Reconditioning

Alyssa Yskes

Operations

Karin Zwols

Finance & Operations

Linda Lemmen

Operations

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Gisteren waren onze collega’s Arjen Bergman en Chiel Caspers aanwezig op het TT Circuit met een aantal 100% elektrische auto’s waaronder de Hyundai Kona Electric! De auto is net zoals de Tesla Model 3 uit voorraad leverbaar met 4% bijtelling! #zakelijkelektrischleasen #mobilityservicenederland

We zijn volledig uitverkocht! Zien we je op 16 november? #mobilityservicenederland #mobilityserviceairportnightrun #airportnightrun #nightrun

Bijna uitverkocht!! Lijkt het je leuk om in het donker door de bossen en over het vliegveld te rennen? Je kunt je nog opgeven voor de Mobility Service Airport Night Run op 16 november! Ren samen met je partner, vrienden, familie, collega’s en kinderen! Wees er snel bij, vol = vol! https://www.airportnightrun.nl/inschrijven/ #mobilityservicenederland #mobilityserviceairportnightrun #airportnightrun

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl