Mobility Service Nederland

Peter Dirksen

Transport

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Wouter Prins

Schade & Onderhoud

Elwin van Dijk

Sales & Leaseadvies

Arjen Bergman

Sales & Leaseadvies

Marjan Jonker

Transport

Chiel Caspers

Sales & Leaseadvies

Karin Zwols

Finance & Operations

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Meet onze nieuwe collega's! Mogen wij aan jullie voorstellen: Gerieke Wiersum, Thom Popping, Andreas Noordhof en William Slik. Gerieke is begonnen op onze afdeling Berijdersdesk. Samen met Barbara is Gerieke verantwoordelijk voor het eerstelijns klantcontact. Thom is sinds december aan ons team toegevoegd. Hij helpt je graag verder met al je vragen over een elektrische auto. Andreas en William komen onze collega's van de afdeling Commerciële Binnendienst versterken. Welkom collega's en veel succes!

Vandaag zijn we als een van de eersten in Nederland op pad met de 100% elektrische Opel Corsa-e. Binnenkort een uitgebreide review op zakelijkelektrischleasen.nl #zakelijkelektrischleasen #elektrisch #elektrischeauto

Wat een leuke verrassing! Zojuist met ons team genoten van een heerlijke lunch verzorgd door @bonfrites. Met dank aan Van Mossel.

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl