Mobility Service Nederland

Paul Harms

Algemeen directeur

“Mijn eerste auto is een goudkleurige Simca 1000, die ik als student voor 400 gulden kocht.”

Sinds eind 2014 is Paul als algemeen directeur en (mede-) eigenaar overal verantwoordelijk voor Mobility Service Nederland. Hiervoor werkte Paul onder meer voor Business Lease, waar hij de vestigingen in Tsjechië en Slowakije heeft opgezet. Vervolgens is hij zijn eigen leasemaatschappij begonnen in Spanje, Business Renting Spain. Na de verkoop van zijn bedrijf aan Athlon Car Lease is hij verantwoordelijk geweest voor de vestigingen in Spanje en Portugal, en later voor Frankrijk. Daarna is hij met zijn gezin teruggekeerd naar Nederland, waar hij CEO is geweest van Athlon. Na een korte periode bij Betterplace Nederland is hij nu weer werkzaam in de lease- en mobiliteitsmarkt.

Je eerste auto?

Een goudkleurige Simca 1000, die ik als student voor 400 gulden kocht.

Met de auto op vakantie

Onze eerste zoon was nogal een huilbaby. Als jonge ouders waren we toen woonachtig in Spanje maar reisden vaak naar familie in Frankrijk. Iedere keer als onze brulboei achterin lag te slapen, kwamen we net aan bij een tolstation van de peage. Het was telkens een uitdaging om zonder te stoppen door het tolstation te komen (Telepeage bestond toen nog niet). Omdat meneer bij een stilstaande auto wakker werd en weer begon te gillen….

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Jermaine Labordus

Reconditioning

Hilda Boerma

Commercieel directeur

Henk Hoekstra

Financieel directeur

Sandra Martens

Finance & Operations

William Slik

Sales & Leaseadvies

Robin Deegens

Trainee Outbound Sales

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Ben je voor een kortere periode op zoek naar een leaseauto? Shortlease is bij uitstek geschikt voor een bedrijf met een directe ‘mobiliteitsbehoefte’. Bekijk snel ons actuele aanbod.

myshortlease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl