Mobility Service Nederland

Paul Harms

Algemeen directeur

“Mijn eerste auto is een goudkleurige Simca 1000, die ik als student voor 400 gulden kocht.”

Sinds eind 2014 is Paul als algemeen directeur en (mede-) eigenaar overal verantwoordelijk voor Mobility Service Nederland. Hiervoor werkte Paul onder meer voor Business Lease, waar hij de vestigingen in Tsjechië en Slowakije heeft opgezet. Vervolgens is hij zijn eigen leasemaatschappij begonnen in Spanje, Business Renting Spain. Na de verkoop van zijn bedrijf aan Athlon Car Lease is hij verantwoordelijk geweest voor de vestigingen in Spanje en Portugal, en later voor Frankrijk. Daarna is hij met zijn gezin teruggekeerd naar Nederland, waar hij CEO is geweest van Athlon. Na een korte periode bij Betterplace Nederland is hij nu weer werkzaam in de lease- en mobiliteitsmarkt.

Je eerste auto?

Een goudkleurige Simca 1000, die ik als student voor 400 gulden kocht.

Met de auto op vakantie

Onze eerste zoon was nogal een huilbaby. Als jonge ouders waren we toen woonachtig in Spanje maar reisden vaak naar familie in Frankrijk. Iedere keer als onze brulboei achterin lag te slapen, kwamen we net aan bij een tolstation van de peage. Het was telkens een uitdaging om zonder te stoppen door het tolstation te komen (Telepeage bestond toen nog niet). Omdat meneer bij een stilstaande auto wakker werd en weer begon te gillen….

Onze mensen

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij MSN werken we met zoveel verschillende mensen dat we kunnen spreken van een goede diversiteit.

Janine Zuidema

Sales & Leaseadvies

Jan-Willem Tersteeg

Sales & Leaseadvies

Hilda Boerma

Commercieel directeur

Sebastiaan Rodenboog

Pre-sales

Inge Mier

Finance & Operations

Alyssa Yskes

Operations

Vacatures

Werken met voorrang en een glimlach? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Wij zijn nog steeds aan het nagenieten! Wat een geslaagde, laatste editie van de Mobility Service Airport Night Run! Wij willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun enthousiasme en deelname. Dit jaar was natuurlijk extra bijzonder omdat dit de allerlaatste keer was dat we in het donker op het vliegveld van Groningen Airport Eelde en in de bossen konden rennen. Alle foto’s kun je terugvinden op de Facebook-pagina van de Mobility Service Airport Night Run.

De voorbereidingen van de allerlaatste editie van de Mobility Service Airport Night Run zijn in volle gang! 🏃‍♂️🏃‍♀️Are you ready for boarding?! ✈️ Bekijk de website voor meer informatie over onder andere het parcours & parkeren: https://www.airportnightrun.nl/ #mobilityserviceairportnightrun #airportnightrun

Mobility Service Electric is jarig! 🎉 In 2017 zijn wij gestart met de website zakelijkelektrischleasen.nl. Binnen twee jaar is het label uitgegroeid tot een serieuze speler op het gebied van elektrische auto’s. Al ruim duizend klanten hebben via het online label een elektrische auto geleast; een absoluut hoogtepunt dat het vieren van het 2-jarig bestaan meer dan waard is! https://www.zakelijkelektrischleasen.nl/mobility-service-electric-bestaat-2-jaar/ #zakelijkelektrischleasen #mobilityservicenederland

Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van jouw elektrische auto’s. Regel het met onze configurator.

zakelijkelektrischleasen.nl

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto’s. Bij ons kom je direct in contact met experts op het gebied van financial lease. Wij helpen elke MKB’er de juiste keuze te maken.

msfinanciallease.nl

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en (elektrische) leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl